Νοκ άουτ ο Ζέκα, ο Φαντ’Σιπ ξέμεινε από αμυντικά χαφ και υπολογίζει Κυριάκο Παπαδόπουλο και Ανδρούτσο!

Ο Ζέκα χτυπήθηκε από τον χειρότερο τραυματισμό το παλικάρι. Χιαστοί και ποιος ξέρει πότε θα ξαναγυρίσει στα γήπεδα. Κρίμα. Άλλο θέλω να σου πω εγώ. Η εθνική παίζει τα δυο καθοριστικά ματς με την εθνική Γεωργίας το Σάββατο στο Μπατούμι και μετά την Τρίτη, πάει στην Στοκχόλμη με την εθνική Σουηδίας. Μάλιστα.

Και μακάρι να κερδίσει και τα δυο. Ο Τζόνι Φαν’τ Σιπ, το δήλωσε καθαρά, ότι δεν θα πάρει άλλον μέσο στην θέση του Ζέκα. Όταν τέθηκε νοκ άουτ ο Διούδης πήγε και πήρε κι άλλον τερματοφύλακα. Τον Αθανασιάδη από την Σερίφ.

Χρειαζότανε κι άλλον τερματοφύλακα; Έχει τον Οδυσσέα και τον Πασχαλάκη. Χρειαζότανε, σου λέω εγώ. Άλλο χαφ δεν χρειαζότανε; Η εθνική έχει ξεμείνει από χαφ. Μπουχαλάκης, Σιώπης και ο πιτσιρικάς ο Αλεξανδρόπουλος. Αυτοί είναι για τρεχαλητό. Που το είδε το όνειρο ότι δεν χρειάζεται άλλον;

Ο Γαλανόπουλος με τον Κουρμπέλη είναι στα πιτ, μπήκε και ο Ζέκα. Ποιος θα τρέχει αν χρειαστεί; Θέλει, λέει, να βάλει κόφτη τον Κυριάκο τον Παπαδόπουλο. Μπορεί να βάλει και τον Ανδρούτσο. Αλχημείες. Και μιλάμε ότι η εθνική θέλει μονάχα νίκες, αλλιώς, αντίο σας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα