Ντιμπέιτ: 5+1 έλα να το πεις σε μένα…

Μετά από την εκλογή του νέου αργηγού αρχίζουν τα δύσκολα στη Χαριλάου Τρικούπη

Ρώτησε η στήλη προ ημερών μια παλιά καραβάνα του πολιτικού ρεπορτάζ να μας πει πώς του φάνηκε το «6 μείον 1 ντιμπέιτ» τού ΚΙΝΑΛ και αν θεωρεί ότι κάποιος από τους μνηστήρες της πράσινης προεδρικής πολυθρόνας βγήκε κερδισμένος από την τηλεμαχία.

«Σοφότερος δεν έγινα, Κίτσο μου», απάντησε και συνέχισε με εκπληκτικές ατάκες.

«Αυτό που συγκράτησα είναι ότι το κόμμα έχει “πολλή μούχλα”, που είπε ο Γερουλάνος, χωρίς να διευκρινίσει αν μιλά για στελέχη ή για τίποτε σοβατεπιά στο βιλαέτι της Xαριλάου Τρικούπη.

».Επίσης, η λεξικο-εφεύρεση του Λοβέρδου που είπε ότι τα στελέχη της νεολαίας του ΠΑΣΟΚΟΚΙΝΑΛ ψελλίζουν κάτι “κεντροπολιτικά” και μιλάνε σαν “νεόγεροι”.

».Α, να μην ξεχάσω και το… αγαπησιάρικο του Χρηστίδη, ότι “η δημοκρατία είναι σαν τον έρωτα”».

«Κατά τα λοιπά», συνέχισε ο συνομιλητής της “Α”, «ο Ανδρουλάκης μού θύμισε την ομάδα που παίζει εκτός έδρας, ο αγώνας είναι στο 90΄ με το σκορ στο 0-0 και όλο στέλνει την μπάλα στο σημαιάκι μην τυχόν φάει καν γκολ στα χασομέρια και χάσει την πρόκριση. Όσο τον Καστανίδη, η κόρη μου είχε πάρει το λεξικό γιατί έγραφε μία έκθεση για το σχολείο και είχα πολλές άγνωστες λέξεις».

«Δηλαδή, τι συμπέρασμα έβγαλες;» τον ρώτησα ο καψερός. Και τι απάντησε ο Θεός; «Άμα τους δεις και τους 5+1 να μένουν για πολύ καιρό όλοι μαζί στο ίδιο κόμμα μετά την εκλογή νέου αρχηγού, έλα να μου το πεις κι εμένα…»

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα