Ο Αλαφούζος στην Λιβαδειά όχι για σουβλάκι, ο Κομπότης σχεδιάζει το νέο Παναθηναϊκό

Αυτός έκανε τις περισσότερες μεταγραφές, νερό στο όνομά του ο Γιαννάκης

Έτσι είναι οι φίλοι. Και στις λύπες μαζί, αλλά και στις χαρές. Ο Γιάννης Αλαφούζος αριβάρισε για την Λιβαδειά για να δει τον Λεβαδειακός κόντρα στην Βέροια 1-0. Για τον φίλο τον Γιαννάκη την Κομπότη.

Στην «Λεωφόρο» μπορεί να πήγε μετρημένες φορές, αλλά στην Λιβαδειά πήγε για τον Κομπότη. Ευγνώμων είναι στον Κομπότη ο Αλαφούζος. Αυτός του άνοιξε τα μάτια φέτος κι ο Παναθηναϊκός πάει από το καλό στο καλύτερο.

Χρόνια στο κουρμπέτι ο Κομπότης, το ξέρει απ έξω κι ανακατωτά το ποδόσφαιρο. Ο Αλαφούζος γνώρισε τον άλλον κόσμο στον Κομπότη. Ούτε γκουρμέδια ξέρει ο Κομπότης, ούτε γαλλικά και πιάνο.

Σουβλάκι και κοντοσούβλι είναι ο Γιάνναρος και να βλέπει μπάλα. Τι περισσότερες μεταγραφές του Παναθηναϊκού, ο αυτός της έκανε. Και μιλάμε για λίρα εκατό ο Κομπότης. Και τον Γιοβάνοβιτς αυτός τον υπέδειξε.

Με κλειστά μάτια εμπιστεύεται τον Κομπότη ο Αλαφούζος. Ότ,ι πει ο Κομπότης. Βρήκε τον άνθρωπό του, επιτέλους. Κι αν αρχίσουν τα δύσκολα του χρόνου, ο Κομπότης έχει τον τρόπο του και στα μέσα και στα έξω.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα