Σούπερ μεταγραφή ο ΑΝΤ1 για τη θέση του Γιώργου Παπαδάκη

Σούπερ μεταγραφή κάνει ο ΑΝΤ1 παίρνοντας από το OPEN του Ιβάν Σαββίδη την Φαίη Μαυραγάνη, την οποία προορίζει να ρίξει στη μάχη της πρωϊνής ζώνης, ώστε ν’ αντικαταστήσει τον Γιώργο Παπαδάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια δεν έμεινε ικανοποιημένη τον τελευταίο χρόνο από τη συνεργασία με το OPEN, με αποτέλεσμα να βρεθεί στην πόρτα της εξόδου από το σταθμό, αφού δε θέλησε να ανανεώσει. Tο συμβόλαιό της Φαίης-συζύγου του Νίκου Μάνεση- λήγει το καλοκαίρι.

Η Μαυραγάνη έχει συμφωνήσει με το κανάλι του Αμαρουσίου, το οποίο, προετοιμάζει το έδαφος για την αντικατάσταση του Γιώργου Παπαδάκη στην αρχή της μεθεπόμενης σεζόν, με την Φαίη σε ρόλο κεντρικής παρουσιάστριας.

Η συμφωνία του ιστορικού παρουσιαστή προβλέπει διετές συμβόλαιο με έναν χρόνο μπροστά κι έναν πίσω από τις κάμερες, σε ρόλο συμβούλου. Στην προσπάθεια να βρουν τον ιδανικό αντικαταστάτη, στον ΑΝΤ1 θεωρούν πως αυτός εντοπίζεται στο πρόσωπο της Μαυραγάνη, με αποτέλεσμα να της δώσουν μία μέρα επιπλέον.

Η έμπειρη δημοσιογράφος, δε θα παρουσιάζει μόνο την εκπομπή του Σαββατοκύριακου, αλλά θα πάρει και την Παρασκευή, δηλαδή μια μέρα παραπάνω για εκείνη, άρα και μία λιγότερη για τον Παπαδάκη, ο οποίος θέλει μια ομαλή μετάβαση από το εμβληματικό «Καλημέρα Ελλάδα» στην νέα εποχή.

Το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 να δίνουν αυτή τη μέρα παραπάνω, ώστε να δουν και πώς ανταποκρίνεται το τηλεοπτικό κοινό, ώστε τη μεθεπόμενη χρονιά να προχωρήσουν ολοκληρωτικά οι προβλεπόμενες αλλαγές.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα