Ο Έντι Ράμα πληρώνει το πρόστιμο των… Ελβετών

Ο Αλβανός Πρωθυπουργός άνοιξε τραπεζικούς λογαριασμούς

Απίστευτο. Ο Αλβανός Πρωθυπουργός, Έντι Ράμα, με μήνυμα που ανέβασε στο Facebook, με τίτλο «μην φοβάστε τον αετό» ανακοίνωσε το άνοιγμα λογαριασμών, στους οποίους κάθε πολίτης μπορεί να καταθέσει τον οβολό του προκειμένου να πληρωθεί το πρόστιμο που επιβλήθηκε από την FIFA στους δύο Ελβετούς διεθνείς, με ρίζες από το Κόσοβο, Γκράνιτ Τζάκα και Σέρνταν Σακίρι!!.

Η FIFA επέβαλλε πρόστιμο 10.000 ελβετικών φράγκων στους Γκράνιτ Τζάκα και Σέρνταν Σακίρι, οι οποίοι επέλεξαν να πανηγυρίσουν τα γκολ τους απέναντι στην Σερβία, σχηματίζοντας με τα χέρια τους τον αλβανικό αετό.

«Η χειρονομία με τον αετό είναι η χαρακτηριστική κίνηση που κάνουμε για να επικοινωνούμε μεταξύ μας σε χαρμόσυνα γεγονότα. Αυτή η χειρονομία που ήρθε σε απόλυτη στιγμή χαράς παρεξηγήθηκε και παρερμηνεύτηκε από κάποιους», ήταν το μήνυμα του Αλβανού Πρωθυπουργού.

Πέραν του Έντι Ράμα, μία κίνηση πολιτικών από το Κόσοβο ζήτησε να πληρώσει από την τσέπη της το πρόστιμο των δύο παικτών, ενώ κάποιοι άλλοι ξεκίνησαν διαδικτυακό έρανο μέσω του gofundme, μαζεύοντας μέσα σε μερικές ώρες 16.000 δολάρια!

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα