Ο Εντιαγέ στον Ολυμπιακό; Ο Άρης «παράρτημα» του Μαρινάκη, ΟΦΗ και Βόλος «φιλικά σωματεία» του Ιβάν Σαββίδη

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Εντιαγέ του Άρη. Θα τον πάρει, άμα τον θέλει. Παράρτημα είναι ο Άρης, δεν μπορεί να μην τον δώσει στον Μαρινάκη ο Θ. Καρυπίδης. Όπως έδωσε και τον Βέλεθ, τον Σάσα, τον Μπρούνο Γκάμα και τον Σούντγκρεν.

Και λέει, τώρα, το Σαββιδοτεχνείο, τα γνωστά, δηλαδή. Ότι ο Άρης είναι παράρτημα. Και ψάχνω εγώ στο διαδίκτυο, χρονιάρες μέρες που ήμουνα αραχτός, να δω τι έπαιξε με τον ΠΑΟΚ και τον ΟΦΗ και τον ΠΑΟΚ και τον Βόλο.

2018-21 οι μετακινήσεις από τον Ολυμπιακό στον Άρη ήταν οκτώ, ένας δανεικός, ο Ντουρμισάι και έξι ελεύθεροι: Φετφατζίδης, Μαρτίνεζ, Μαρτίνης, Μάνος, Μπρούνο, Σιώπης. Μιλάμε για παραρτηματάρα, όχι παίξε γέλασε. Πάμε παρακάτω.

Το ίδιο διάστημα, 2018-2021, από τον ΠΑΟΚ στον ΟΦΗ δόθηκαν δανεικοί οι Μιχόγεβιτς, Δεληγιαννίδης και Λάμπρου και τέσσερις ελεύθεροι – «πολιορκημένοι»: Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Δεληγιαννίδης και Γκαργκαλατζίδης. Σύνολο επτά. Μόνο ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα επαναγοράς. Εδώ, λόγω των φιλικών σχέσεων των δυο σωματείων. Δεν υπάρχει κανένα παράρτημα.

Πάλι το ίδιο διάστημα, από τον ΠΑΟΚ πήγαν στο Βόλο δυο ελεύθεροι, οι Ουάρντα και Παπαδόπουλος και δανεικοί οι: Μελίσσας, Κορέλας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Τσαούσης, Μυστακίδης, Λύραντζης. Σύνολο εννιά. Επίσης καμία περίπτωση παραρτήματος. Απλά, είναι φιλικές οι σχέσεις μεταξύ των δυο σωματείων και του Ιβάν Σαββίδη με τον Αχιλλέα Μπέο. Καλή χρονιά και καλά κρασιά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα