ΕΚΤΑΚΤΟ: Ο «επαναστάτης» Πάμπλο Γκαρσία βάρεσε προσοχές στον Ιβάν, αναλαμβάνει την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ!

Έγινε η μεγάλη κωλοτούμπα! Ο Πάμπλο Γκαρσία πήγε στο Μακεδονίας Παλάς για να συμφωνήσει αναλάβει την Β’ ομάδα του ΠΑΟΚ. Με προοπτική και για την πρώτη, αν στραβώσει κάτι με τον Λουτσέσκου.

Γράφει σχετικά η sfina.gr

“Η απάντηση του Πάμπλο Γκαρσία στην πρόταση που του κατέθεσε ο Ιβάν Σαββίδης θα δοθεί σήμερα, όπως όλα δείχνουν, αφού αποκαλύπτει η SFINA.GR πως αυτή την ώρα, αναγνώστης μας είδε τον Ουρουγουανό προπονητή να μπαίνει στο “Μακεδονία Παλάς”!

Προφανώς, έχει ραντεβού με κάποιο στέλεχος του ΠΑΟΚ, είτε την Μαρία Γκοντσαρόβα, είτε κάποιον άλλο από τη διοίκηση, για να συζητήσουν το θέμα ανάληψης της Β’  ομάδας.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ είναι σαφής: Διετές συμβόλαιο και οι συνεργάτες θα είναι δικής του επιλογής, ενώ θα έχει άμεση σχέση με την πρώτη ομάδα.

Ο Γκαρσία έχει, προφανώς, τους δικούς του όρoυς και αναμένεται με ενδιαφέρον η εξέλιξη της σημερινής συνάντησης”.

Ο «πολύς» Πάμπλο που το έφερε βαρέως και… κάκιωσε που ο Σαββίδης τον πέταξε σαν στημένη λεμονόκουπα και θα έβρισκε ομάδα στην Ισπανία να συνεχίσει την καριέρα του, στην Γρανάδα, τελικά, έκανε τουμπεκί στην απόφαση του Ιβάν να τον κάνει προπονητή στην Β’ ομάδα Του ΠΑΟΚ.

.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα