Ο Φιλιππίδης δεν έχει περιθώρια – Διεκδικεί την αποφυλάκισή του

Παραχώρηση τηλεοπτικής συνέντευξης φαίνεται να είναι το δυνατό του ''χαρτί''

Τα επόμενες κινήσεις του ετοιμάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης, που επιχειρεί να ανατρέψει τα δεδομένα όπως αυτά έχουν διαμορφωθεί και να πιέσει καταστάσεις, ώστε να διεκδικήσει τη αποφυλάκισή του. Ο ηθοποιός βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως και κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού.

Ο ηθοποιός, έχοντας στον πλευρό του τη σύζυγό του Ελπίδα, ετοιμάζει από κοινού με τους δικηγόρους τους τα επόμενα βήματα που έχουν ως μοναδικό στόχο όχι μόνο να τον αθωώσουν αλλά παράλληλα να “καθαρίσουν το όνομά του από τις κατηγορίες που τον βαραίνουν”.

Μια από τις κινήσεις που φαίνεται να εξετάζει ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι να παραχωρήσει μια τηλεοπτική συνέντευξη, προκειμένου ο ίδιος να παρουσιάσει τη δική του εκδοχή για τα όσα του αποδίδονται.

Η δεύτερη κίνηση αφορά στην κατά μέτωπο επίθεση σε μία εκ των γυναικών που τον κατήγγειλαν, με την οποία ο Φιλιππίδης είχε υποστηρίξει πως διατηρούσε σχέση 6 μηνών. Πρόκειται για την ηθοποιό Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, η οποία σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “Spirto” αναμένεται να δεχτεί αγωγή από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του.

Να σημειωθεί πως τα λεγόμενα του Φιλιππίδη περί εξωσυζυγικής του σχέσης με την Παπαχαραλάμπους είχε επιβεβαιώσει και η Ελπίδα Νίνου, η οποία υποστήριξε πως γνώριζε πως ο σύζυγός της συvευρισκόταν με την ηθοποιό.

Όπως φαίνεται, οι δύο πλευρές θα λύσουν τις μεταξύ τους διαφορές στα δικαστήρια.

Η κίνηση με την οποία θέλει να αντεπιτεθεί, σύμφωνα με το athensmagazine.gr, δεν είναι άλλη από την παραχώρηση συνέντευξης. Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι έτοιμος να μιλήσει για όλα. Χωρίς να διευκρινίζεται αν θα δώσει συνέντευξη ή αν θα εκδώσει κάποιο Δελτίο Τύπου.

Μάλλον θα προσανατολιστεί σε μια τηλεοπτική συνέντευξη με τα κανάλια ήδη να “κοντράρονται” για το ποιος θα πάρει την πολυπόθητη δήλωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα