Το 50-50 επιστρέφει, ο Θωμόπουλος εξηγεί: «Πιθανόν, ο Πέτρος να έχει ανάγκη αυτό το ποσοστό»

«Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή» δήλωσε ο σκηνοθέτης

Ο σκηνοθέτης της σειράς «50 – 50», Βασίλης Θωμόπουλος, σχολίασε την επιστροφή της σειράς στην τηλεόραση, στην οποία πρωταγωνιστεί ο Πέτρος Φιλιππίδης, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

«Για εμένα είναι μία χαρά που επιστρέφει το 50-50 γιατί έχει μεγαλώσει μια γενιά. Είναι από τις εξαιρετικές κωμωδίες. Δεν χρειάζεται να συνδυάζεται το καλλιτεχνικό έργο κάποιου ανθρώπου με το τι κάνει στην προσωπική του ζωή. Εδώ είναι πιο μπερδεμένα τα πράγματα γιατί όλα τα προβλήματα έγιναν στον χώρο της δουλειάς. Είναι μια περιπέτεια που κανείς δεν χάρηκε που συνέβη. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν είναι μόνο ο Πέτρος Φιλιππίδης -που εντάξει πιστεύω ότι έσκισε σε αυτήν την σειρά- είναι κι άλλοι ηθοποιοί» είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε σχετικά με τον γνωστό ηθοποιό: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη από παλιά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ήταν υπέροχος κι ήταν εξαιρετικός συνεργάτης σε αυτήν την δουλειά… Δεν χαίρεται κανείς με αυτήν την διαδρομή. Μετά το “50-50” δεν ξαναδούλεψα με τον Πέτρο και δεν είχαν συμβεί όλα αυτά. Φαίνεται ότι κάτι δεν κούμπωσε και νομίζω ότι ούτε αυτός θέλει».

«Από την επανάληψη κι εγώ και κάποιοι συντελεστές κι οι ηθοποιοί παίρνουν ένα ποσοστό ανάλογα με την ώρα που προβάλλεται. Πιθανόν ο Πέτρος το έχει και ανάγκη. Ο Πέτρος έχει και πολλές άλλες σειρές και μπορεί να είναι μία ανάσα για αυτήν την περίοδο», ανέφερε στο τέλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα