Ο Γιάννης Μπέζος, αποκάλυψε πως μίλησε με τον Φιλιππίδη, μετά την αποφυλάκισή του

«Με στεναχωρεί πολύ. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα»

Ο Γιάννης Μπέζος παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στο κίνημα Metoo, μίλησε για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο επιστροφής του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη στο θεατρικό σανίδι.

Σχολιάζοντας την υπόθεση του ηθοποιού, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό κατ’ εξακολούθηση και δύο απόπειρες βιασμού, τόνισε πως όλο αυτό τον στεναχωρεί: «Με στενοχωρεί πολύ, πάρα πολύ, δεν το συζητώ. Έχουμε μιλήσει μετά την αποφυλάκισή του. Το ότι μπορεί να ήταν εκρηκτικός ο Πέτρος ήταν γνωστό και είχαμε κάνει πολλές συζητήσεις πάνω σε αυτό το θέμα, αλλά, άλλο αυτό και άλλα αυτά που δικάζονται αυτή τη στιγμή».

Μιλώντας για τις υποθέσεις του Παύλου Χαϊκάλη και του Γιώργου Κιμούλη και τον κοινωνικό αποκλεισμό που έχουν δεχτεί αμφότεροι ανέφερε: «Είναι φυσικό που έχει γίνει αυτό, Η κοινωνική κατακραυγή είναι μεγάλη. Είναι πολύ νωπό ακόμα όλο αυτό. Δεν έχει ούτε δύο χρόνια. Ας αφήοσυμε τον χρόνο να δείξει. Το ερωτηματικό μου είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Νομίζω ότι θα πρέπει να το δούμε όλοι λίγο πιο ουσιαστικά και να αλλάξουμε λίγο τα μυαλά μας. Ο πυρήνας του προβλήματος επιμένω ότι είναι θέμα παιδείας».

Δείτε το βίντεο

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα