Ο Καρανίκας σχολιάζει… και Eurovision: “Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν να λικνιστούμε”

«Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι» λέει για τη Μαρίνα Σάττι ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα

Πολλαπλές είναι οι αντιδράσεις μετά την αποκάλυψη του τραγουδιού που στέλνει η Ελλάδα στη φετινή Eurovision. Ανάμεσα σε αυτούς που δεν το είδαν και πολύ θετικά είναι ο πρώην σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας.

«Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι. Έχει λέει την λογική των ανατροπών και τελικά μετατρέποντας την κίνηση σε συρραπτικό κινήσεων από τις πολλές ανατροπές, το αποτέλεσμα είναι να μένεις ακίνητο απορώντας πότε έρχεται η σειρά σου να κουνηθείς με κάποιον ρυθμό», τονίζει σε ανάρτησή του ο κ. Καρανίκας εκφράζοντας την δυσφορία του.

Όπως εξηγεί, «ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν κάτι να λικνιστούμε και να κουνηθούνε για 2 συναπτά λεπτά της ώρας. Ένα μίξερ ρυθμών καταλήγει σε «μελωδικό» θόρυβο» και συνεχίζει «το στυλ του τραγουδιού είναι λίγο από όλα και στο τέλος «το λίγο να σέρνεται γύρω από την τραπ καταστρέφοντας την k-pop».

Ο κ. Καρανίκας, ωστόσο, στο τέλος της ανάρτησης εύχεται «καλή τύχη στον διαγωνισμό».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Νίκου Καρανίκα

karanikasni

 

Eurovision χάλια, η προσωπική άποψη που δεν είναι κάποιου ειδικού. Το κατέστρεψαν το κορίτσι με αυτό το τραγούδι. Έχει λέει την λογική των ανατροπών και τελικά μετατρέποντας την κίνηση σε συρραπτικό κινήσεων από τις πολλές ανατροπές, το αποτέλεσμα είναι να μένεις ακίνητο απορώντας πότε έρχεται η σειρά σου να κουνηθείς με κάποιον ρυθμό.

Ούτε τραγούδι, ούτε χορός, ούτε καν κάτι να λικνιστούμε και να κουνηθούνε για 2 συναπτά λεπτά της ώρας. Ένα μίξερ ρυθμών καταλήγει σε «μελωδικό» θόρυβο.

Λίγο από όλα τα στυλ και στο τέλος το λίγο να σέρνεται γύρω από την τραπ καταστρέφοντας την k-pop.

Καλή τύχη στον διαγωνισμό.!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα