Ο Κλέαρχος (Μπέος), η Μαρίνα (Κλάτυ) κι ο κοντός (Κούγιας) σε ριμέικ της θρυλικής κωμωδίας…

“Κουτί” του ήρθε του Αχιλλέα του Μπέου η δικαίωση από τον ίδιο τον Κλάτενμπεργκ, για τον διαιτητή Βάτσιο, που σφύριξε το ματς Βόλος – Άρης 0-1. Θα πάρει το video του αγώνα και θα το πάει στα δικαστήρια. Διότι όπως είναι γνωστό, είπε ότι θα μηνύσει τον Βάτσιο που δεν έδωσε στο ματς με τον Άρη.

Όπως είναι γνωστό, ο Μπέος το είπε καθαρά ότι θα μηνύσει το Βάτσιο. Θα τον τρέχει στα δικαστήρια για να τον τιμωρήσει γιατί δεν έδωσε πέναλτι στο Βόλο.

Ο Κλάτενμπεργκ τι έχει να πει για τις μηνύσεις; άχνα δεν έβγαλε. Και πέρυσι είχε μηνύσει ο Μπέος τον Τσαμούρη, αλλά τον έπνιξε η μεγαλοψυχία του και τις απέσυρε.

Αν επιμείνει, η λογική λέει ότι οι δικηγόροι του θα καλέσουν τον Κλάτυ στην αίθουσα των δικαστηρίων. Να καταθέσει ως μάρτυρας αυτά που είπε στο video, στο οποίο αναλύει τις επίμαχες φάσεις.

Άπαξ και γίνει αυτό που δεν είναι απίθανο, θα μιλάμε ότι η Ελλάδα θα ξεχάσει Τσιφόρο, Ψαθά, Σουρή. Μέχρι που ο Αλαφούζος παίρνει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τον ΣΚΑΙ, καθότι η δίκη έχει πάτα ποιοτικό περιεχόμενο.

Κι αν ο Κούγιας αναλάβει συνήγορος του Κλάτυ, ποιος “Ο Κλέαρχος, Η Μαρίνα κι ο κοντός” με Αυλωνίτη, Ρίζο και Βασιλεια΄δου… Θα σπ΄σεει όλα τα ρεκόρ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα