Ο Κυριάκος Φιγούρας, αντί να ξεβρομίσει την Θύρα 4, κάνει και χιούμορ με την κυβέρνηση, όταν το παλικάρι χαροπαλεύει

Ο Κυριάκος Κυριάκος, ο Φιγούρας του ΠΑΟΚ, χωρίς καν ν’ ακούσει τις εξαγγελίες της κυβέρνησης, έκανε αναρτήσεις για το φοβερό συμβάν στου Ρέντη. Και χλευάζει την κυβέρνηση. Ο Κυριάκος Κυριάκος, που έβαλε και για βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ και τον έγραψαν κανονικά οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ο Κυριάκος κάνει και χιούμορ, ενώ ένα παλικάρι χαροπαλεύει. Να κλείσουν τα σχολεία, σου λέει, επειδή γίνεται Bullying. Να μην γίνονται γάμοι, επειδή σημειώνονται γυναικοκτονίες και άλλα τέτοια χιουμοριστικά του επιπέδου μηδέν του Κυριάκου Φιγούρα.

Είναι ο ίδιος Κυριάκος Κυριάκος, που όταν δολοφονήθηκε από οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Βούλγαρος οπαδός του Άρη Τόσκο Μποζατζίσκι στο Μέγαρο Μουσικής, δεν έβγαλε άχνα. Ούτε για τις αλητείες με τα φέιγ βολάν.

Είναι ο ίδιος Κυρθιάκος Κυριάκος, που όταν οπαδοί του ΠΑΟΚ από την Θύρα 4 δολοφόνησαν τον Άλκη Καμπανό, ο Κυριάκος Κυριάκος έπρεπε να πει κάτι, γιατί ήταν στέλεχος της ΠΑΕ. Και τι είπε;

Κατηγόρησε μερικούς ανθρώπους ότι και καλκά δεν έχουν συναίσθηση της τραγικότητας του θανάτου και δεν δείχνουν κανέναν σεβασμό στην μνήμη του Άλκη. Αυτό βρήκε και να πει.

Μίλησε με τον Αριστείδη Καμπανό και άκουσε την προτροπή του να μονιάσουν και εξέλαβε τις παραινέσεις του ως την μεγαλύτερη ευθύνη που του έχει ανατεθεί ποτέ.

Κουραφέξαλα του Φιγούρα. Να μας μας πει τι έκανε γι αυτό ο Κυριάκος Φιγούρας, αλλά και ο Ιβάν Σαββίδης. Έκαναν καμία κάθαρση στην Θύρα 4; Όχι βέβαια. Τρέμουν.

Όταν οι Θυρα 4 κρέμασε το πανό Αδέρφια Κρατάτε Γερά, που ήταν ο Κυριάκος, που τώρα δίνει συμβουλές στην κυβέρνηση; Και που ήταν όταν ο Αλκης έγινε ποίημα εμετός στα στόματα των οργανωμένων της Θύρας 4;

Κάνε μας την χάρη Φιγούρα Κυριάκο. Αντί να αποκαλείς φωστήρες την κυβέρνηση, γιατί δεν τους λες εσύ τι να κάνουν για την πάταξη της βίας; Το ξέρεις το έργο. Όλα τα άλλα είναι φιγούρες του Φιγούρα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα