Δολοφονία Άλκη: Κρύφτηκαν από φόβο Ιβάν, Μάκης και Κυριάκος Φιγούρας. Και καλά έκαναν. Τουλάχιστον δεν είναι υποκριτές

Όπως τα περιμέναμε. Ο ΠΑΟΚ κρύφτηκε την 1η Φεβρουαρίου. Ούτε ανακοίνωση, ούτε δήλωση για τον Άλκη Καμπανό. Για τα μάτια του κόσμου. Κρύφτηκαν.

Πέρυσι, στον ένα χρόνο από την δολοφονία του Άλκη από «χαϊδεμένους» της Θύρας 4, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε βγάλει μία ανακοίνωση «Ποτέ Ξανά» και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε.

Φέτος, τίποτα απολύτως. Πήγε ο μικρός Λέανδρος, οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει πρόβλημα όρασης στο σημείο που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κατακρεούργησαν τον Άλκη και μίλησε με τον Αριστείδη Καμπανό. Μέχρι εκεί, το Σαββιδοτεχνείο.

Αλλά, μάστορα, εγώ λέω ότι καλύτερα που δεν έβγαλε ανακοίνωση ούτε ο ΠΑΟΚ, ούτε ο Ιβάν Σαββίδης. Τουλάχιστον δεν είναι υποκριτές. Έτσι είναι. Άπαξ και το κάνεις για επικοινωνία, φως φανάρι είναι και φαίνεται.

Μπράβο στον Σαββίδη που είναι ειλικρινής. Σου λέει, δεν μπορώ να τα βάλω με το λαό του ΠΑΟΚ. Τον χρειάζομαι. Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει αύριο, μεθαύριο. Σωστός ο παίκτης.

Μπράβο και στον Μάκη Γκαγκάτση που δεν έβγαλε κουβέντα. Μπορεί να είχε τίποτα προβλήματα με τους σκληροπυρηνικούς. Καλά έκανε κι αυτός. Κι ο Κυριάκος Κυριάκος Φιγούρας κι αυτός το ίδιο.

Έτσι είναι. Ο Ιβάν είχε υποσχεθεί ότι θα καθαρίσει την βρώμα λίγες μέρες μετά την δολοφονία. Δεν έκανε τίποτα. Εύκολο είναι; Οπότε, όλα καλά.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα