Σαββιδοτεχνείο για ψυχιατρείο: Ο Μητσοτάκης αθωώνει τον Ολυμπιακό, αν τιμωρήσει τους «αθώους» χουλιγκάνους των άλλων ομάδων

Το Σαββιδοτεχνείο το τερμάτισε στον παραλογισμό. Και μιλάμε, τώρα, ότι έτσι και υπήρχε σοβαρός κράτος, θα πήγαιναν μέσα όλοι. Αυτή την φορά έπιασε ταβάνι το πράγμα, μάστορα.

Για τον τραυματισμό του αστυνομικού κι εν όψει της ανακοίνωσης των μέτρων από την κυβέρνηση, γράφουν ότι τα μέτρα πρέπει ν’ αφορούν μονάχα τον Ολυμπιακό. Δεν μπορεί, σου λέει να εξισώνονται οι αθώοι με τους ενόχους.

Ποιοι είναι οι αθώοι που γράφουν τα ορφανά του Ιβάν; Είναι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Αθώοι μέχρι το κόκκαλο. Κι αν σκότωσαν και τον Τόσκο Μποζατζίσκι και τον Άλκη Καμπανό, δεν τρέχει και τίποτα.

Κι αυτοί που κρέμασαν τα πανό αδέρφια κρατάτε γερά, κι αυτοί αθώοι. Κι όσοι έκαναν τραγούδι την δολοφονία του Άλλη Καμπανού, αθώοι κι αυτοί.

Δηλαδή, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ είναι του Κατηχητικού της εκκλησίας. Αθώοι.

Τους συμφέρει, βέβαια, τους Σαββιδοτέχνες να απομονώνουν  τα γεγονότα. Όταν τον Αύγουστο ο Μητσοτάκης μετά την συνάντηση με τον Τσέφεριν είπε ότι θα κλείσει τους συνδέσμου, γιατί δεν αντέδρασε κανένας, αφού ήταν όλοι αθώοι;

 

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα