Ο μυθιστοριογράφος του ΚΙΝΑΛ

Μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε κάποια επιπλέον μέτρα στήριξης προ ημερών, αλλά στη Χαριλάου Τρικούπη όμως δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητά τους

Μπορεί η κυβέρνηση να ανακοίνωσε κάποια επιπλέον μέτρα στήριξης προ ημερών, ένεκα της πανδημίας και της κρίσης που αυτή αναμένεται να επιφέρει στην Οικονομία, στη Χαριλάου Τρικούπη όμως δεν πείστηκαν για την αποτελεσματικότητά τους.

Και αποφάσισαν να αντιπολιτευθούν με τον δικό τους τρόπο: «Φανταστείτε την εικόνα ενός ανθρώπου που παλεύει να σωθεί μέσα στη θάλασσα. Είναι κοντά του μία βάρκα και αυτός που βρίσκεται επάνω της τού κρατάει το κεφάλι έξω από την επιφάνεια της θάλασσας για να μην πνιγεί. Μετά όμως, όταν θα περάσει η τρικυμία (σ.σ. ήτοι η πανδημία), αυτά τα μέτρα στήριξης δεν θα τον κρατούν πια στη ζωή. Έτσι, θα μείνει μόνος, με την κυβέρνηση να στρέφει τότε το βλέμμα της στο Ταμείο Ανάκαμψης. Και τώρα σκεφτείτε ότι το Ταμείο Ανάκαμψης το χειρίζεται ο κ. Σκυλακάκης με τους μεγάλους και τα funds». Σαν αντιπολίτευση μπορεί να προκαλεί τον γέλωτα, αλλά ο συγγραφέας του non paper ας το σκεφτεί να ασχοληθεί με τα μυθιστορήματα.

Κι όπως λέει και ο λαός μας, «μάθε τέχνη κι άσ’ την κι εάν πεινάσεις πιάσ’ την».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα