Ο Ντιέγκο Κόστα έγινε… διασώστης στη Βραζιλία

Ο επιθετικός της Γκρέμιο σώζει κόσμο από τις πλημμύρες με τζετ σκι

Ο πολύπειρος επιθετικός της Γκρέμιο Ντιέγκο Κόστα, προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση προσφέροντας βοήθεια στις δύσκολες στιγμές που περνάει η Βραζιλία.

Η πολιτεία του Ρίο Γκράντε ντο Σουλ, στη νότια Βραζιλία, έχει πληγεί από καταρρακτώδεις βροχές τις τελευταίες ημέρες. Ο απολογισμός είναι δραματικός,αφού έως σήμερα έχουν επιβεβαιωθεί 37 θάνατοι  ενώ υπάρχουν τουλάχιστον 74 αγνοούμενοι.

Ο Τύπος της Βραζιλίας αποκάλυψε ότι ο Ντιέγκο Κόστα, επιθετικός της Γκρέμιο- ομάδα από την περιοχή που πλήττεται- «φόρτωσε τζετ σκι στο τζιπ του για να προσπαθήσει να βοηθήσει δεκάδες ανθρώπους», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά.

Τις τελευταίες ώρες εμφανίστηκαν βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που απεικονίζουν το διάσημο  Βραζιλιάνο μαζί με τέσσερις φίλους. «Η γειτονιά μου κατέληξε κάτω από το νερό. Ήταν μεσημέρι και ο Ντιέγκο Κόστα έφτασε για να μας ρωτήσει τι χρειαζόμασταν.

Μέσα σε μισή ώρα έστειλε τους  φίλους του με τέσσερα τζετ σκι για να μεταφέρουν τις οικογένειες των οποίων τα σπίτια πλημμύρισαν», είπε ένας μάρτυρας στην ιστοσελίδα της βραζιλιάνικης εφημερίδας «Ο’ Globo».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα