Ο Πρίντεζης, το «βαθύ λαρύγγι» και το σχίσμα στην οικογένεια των Αγγελόπουλων

Το «καυτό» ζήτημα της διένεξης στην οικογένεια των Αγγελόπουλων και στην διαμάχη μεταξύ των υιών με τον πατέρα για την περιουσία τους αγγίζει η ιστορία με τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Πρίντεζης δεν διαψεύδει ότι έστειλε μήνυμα στους συμπαίκτες του και τους είπε (πριν από τον αγώνα με την Χίμκι) ότι δεν πρόκειται να κατέβει αν δεν πάρει κάποια χρήματα από το συμβόλαιό του.

Ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζεται να μιλάει στο whatsapp δείχνει ότι το πρόβλημα είναι μεγάλο…

Οι φράσεις του παίκτη του Ολυμπιακού του στυλ «…οικονομικά δεν υπάρχει τίποτα, δεν υπάρχει σάλιο. Οπότε, εντάξει, η απάντησή μου είναι ευχαριστώ πολύ, αλλά σόρρυ δεν μπορώ να συνεχίσω. Λυπάμαι πολύ αλλά αυτό είναι κοροϊδία και θεωρώ τον εαυτό μου εκτός ομάδας γιατί είναι απαράδεκτο αυτό που κάνετε….»  είναι ενδεικτικές του οικονομικού κλίματος που επικρατεί στο «ερυθρόλευκο» μπάσκετ.

Είναι προφανές ότι ο Πρίντεζης ξεπέρασε τα όριά του με την ασυνέπεια της διοίκησης και ως μέτρο αντίδρασης αποφάσισε  να θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας. Στη συνέχεια πήρε κάποιο ποσό και πείστηκε να κατέβει…

Σύμφωνα με πληροφορίες οι καθυστερήσεις στις πληρωμές είναι μεγαλύτερες των 2-3 μηνών καθώς υπάρχει το σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που υποχρεώνει τους αδερφούς Αγγελόπουλους να αντιμετωπίζουν μ΄   αυτόν τον τρόπο την κατάσταση στην ΚΑΕ Ολυμπιακός…Δηλαδή με περικοπές και καθυστερήσεις.

Το που θα οδηγήσει αυτή η κατάσταση ουδείς γνωρίζει.

Πάντως, την ίδια ώρα τα στελέχη της ΚΑΕ έχουν επιδοθεί στην αναζήτηση του …παίκτη που έδωσε το θέμα στους δημοσιογράφους και προκάλεσε ζημιά στην εικόνα του Πρίντεζη , αλλά και στο πρεστίζ των Αγγελόπουλων…

 

Διαβάστε επίσης