Ο σανός με Άρη

Στις 9 Δεκεμβρίου 2020 είχε εξετάσει η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ την υπόθεση της πολυϊδιοκτησίας του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη. Τότε που το πρωτάθλημα είχε κάποιο ενδιαφέρον, όσον αφορά το ποιος θα το διεκδικήσει μέχρι το τέλος. Μετά από μια βδομάδα ο «δικέφαλος του βορρά» κατέθεσε υπόμνημα με τις θέσεις του. Από την Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου, πέρασαν 50 μέρες και απόφαση δεν βγήκε.

Το Σαββιδοτεχνείο είχε ετοιμάσει το οπλοστάσιό του για να επιτεθεί στον Ολυμπιακό που θα… έβαζε το χεράκι του ώστε ν’ αφαιρεθούν βαθμοί από τον ΠΑΟΚ και να πάρει το πρωτάθλημα. Έλα όμως που τώρα χάλασε η μανέστρα; Τι να πουν τώρα, αν ο ΠΑΟΚ κριθεί ένοχος και του αφαιρεθούν βαθμοί; Τώρα, άλλοι είναι οι ενδιαφερόμενοι. Αυτοί που κυνηγούν τα υπόλοιπα ευρωπαϊκά εισιτήρια. O ΠΑΟΚ θα βρεθεί πίσω και από τον Παναθηναϊκό. Τον Άρη και την ΑΕΚ πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τους πιάσει.

Αρχίζει πάντως και δημιουργείται κλίμα ενόψει και των εκλογών της ΕΠΟ. Οι καθυστερήσεις μάλλον ευνοούν τον Άρη. Από ’κεί θα είναι ο δάχτυλος τώρα. Γιατί ο σανός με ΑΕΚ και Παναθηναϊκό δύσκολα θα φαγωθεί.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα