Ο Σιδηρόπουλος τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον Μαρινάκη

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος τύλιξε σε μια κόλλα χαρτί τον Βαγγέλη Μαρινάκη και με βάση όσα έγραψε σε βάρος του στο Φύλλο Αγώνα της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη τον οδήγησε στην Πειθαρχική Επιτροπή της Super League για τιμωρία.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κατηγορείται για υβριστική συμπεριφορά (έργω ή λόγω) σε βάρος του διαιτητή Τάσου Σιδηρόπουλου, στον αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τον Άρη.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης απειλείται με διπλή ποινή:

Για την πράξη της εξύβρισης, η προβλεπόμενη τιμωρία είναι απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους και στα αποδυτήρια για διάστημα από 15 ημέρες έως 6 μήνες, καθώς και με πρόστιμο από 5.000 έως 40.000 ευρώ.

Ταυτόχρονα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ως συνυπεύθυνη απειλείται με πρόστιμο έως 90.000 ευρώ.

Ο αθλητικός δικαστής, ωστόσο, κάλεσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και για παράβαση του άρθρου 12 παράγραφος 5 του ΚΑΠ, επειδή σύμφωνα με το φύλλο αγώνα, μπήκε μέσα στα αποδυτήρια των διαιτητών, πράγμα που απαγορεύεται.

Για την πράξη αυτή, προβλέπεται απαγόρευση εισόδου στο γήπεδο για 1 μήνα έως 1 έτος, καθώς και πρόστιμο από 10.000 έως 50.000 ευρώ.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θ’ απολογηθεί την Παρασκευή στις 13:30.

Ο διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος ανέφερε χαρακτηριστικά στο Φύλλο Αγώνα:

“Μετά τη λήξη του αγώνα ο πρόεδρος της ομάδας ΠΑΕ Ολυμπιακός κος Μαρινάκης βρισκόταν στον εν γένει χώρο μεταξύ της φυσούνας και των αποδυτηρίων των διαιτητών. Καθώς διέσχιζα τον χώρο με σταμάτησε μπαίνοντας μπροστά μου και αφού με εμπόδισε να φύγω με εξύβρισε λέγοντας μου τις φράσεις «Μ…ανο εδώ βρήκες να τα κάνεις αυτά είσαι το μεγαλύτερο αρ..ι της διαιτησίας». Αφού τον τράβηξαν πίσω κατάφερα να μπω στα αποδυτήρια. Ο κος Μαρινάκης μας ακολούθησε και αφού εισήλθε σε αυτά συνέχισε να βρίζει με τις φράσεις «Παλιομ…ί πήγαινε να τα πεις και στον Κλάτενμπεργκ να πάτε να γαμ…τε και εσύ και αυτός». Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποχώρησε από τα αποδυτήρια”.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα