Ο Σκουλάς κρίνει την αξιοπιστία

ΘΕΜΑ

Ο Σκουλάς από τη Θεσσαλία στο παιχνίδι Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΟΚ. Μια χαρά είναι ο Σκουλάς. Αν κι ο Περέιρα ήθελε να βάλει τον καλύτερο των καλυτεροτέρων διεθνή Σιδηρόπουλο στην αρχή.

Μέχρι που έπεσε ένα τηλέφωνο ότι ο καλυτερότερος Σιδηρόπουλος είχε καταβάλει φιλότιμες προσπάθειες τον περασμένο Μάρτιο, ώστε ο ΠΑΟΚ να μη χάσει από τον Αστέρα στην Τρίπολη. Στο… 90 φεύγα έδωσε ανύπαρκτο πέναλτι στον Πρίγιοβιτς κι ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε σε 2-2.

Όμως, στην τελευταία φάση, Ο Ιγκλέσιας είχε κάνει το 3-2. Άρα, δεν έπαιζε να ξανασφυρίξει. Κι έτσι προέκυψε ο Σκουλάς από τον Βόλο. Κι αρχίσανε οι μπουρμούρες ότι πατάει τα ίδια τσιμέντα στον Βόλο με τον δήμαρχο του Μονακό.

Κι όχι ότι είναι κακό αυτό. Ο δήμαρχος πρέπει να τα έχει καλά με όλους. Με τον Σκουλά, με τον Σαββίδη, με τον Λασκαράκη, τα πάντα όλα. Ένα μόνο πράγμα, ακόμα, για να τελειώνουμε με τη διαιτησία.

Από το πώς θα σφυρίξει ο Σκουλάς στην Τρίπολη, θα εξαρτηθεί το αν άλλαξε ή όχι κάτι στη διαιτησία, μετά τον ξυλοδαρμό του Τζήλου. Είναι καλός διαιτητής, διεθνής, είχε και τα θέματά του το ’15 όταν αναγκάστηκε να μείνει στις Σέρρες, μετά την κόντρα ΕΠΟ – ΕΠΣ Θεσσαλίας.

Διαβάστε επίσης