Ο «θείος Γιώργος» ξέρει να κρατά αποστάσεις

Ο Γιώργος Τράγκας που ψάχνει κόσμο για το κίνημά του ξέρει να επιλέγει πολύ προσεχτικά για το ποιους θα "αλιεύσει"

Ως γνωστόν, ο Γιώργος Τράγκας έχει το παρατσούκλι στη δημοσιογραφική πιάτσα «ο θείος Γιώργος». Ε, λοιπόν, ο «θείος Γιώργος» αναζητεί στελέχη για το νέο του κόμμα.

Και μαθαίνω ότι έχει νεύρα, επειδή οι δεξιοί λόγιοι και επιστήμονες δεν κάνουν ουρά για τους «Ελεύθερους Ανθρώπους». Σε αντίθεση με τη συρροή που παρατηρήθηκε όταν ο Σταύρος Θεοδωράκης ίδρυσε το Ποτάμι. Τότε όλος ο επιστημονικός και καθηγητικός κόσμος έτρεξε να πιάσει καρέκλα.

Τώρα δεν πείθεται να ακολουθήσει τον «θείο Γιώργο». Οπότε μετά το Νίκο Νικολόπουλο ενέγραψε και τη Ραχήλ Μακρή, η οποία ακόμη διατρανώνει ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει, ότι με τα εμβόλια εμφυτεύεται και τσιπ και ότι ο Τραμπ εξακολουθεί να είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ. Φυσικά, μόνο με τη Ραχήλ δεν έχει καμία τύχη. Κι επειδή ο «θείος Γιώργος» δεν είναι χαζός, έχει ρίξει παραγάδι με στόχο να αλιεύσει τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον Κώστα Κιλτίδη και τον Ευάγγελο Αντώναρο. Πάντως στον Προκόπη τον Παυλόπουλο ο «θείος Γιώργος» δεν έχει κάνει πρόταση, διότι εάν δεχθεί ο Πάκης θα έπρεπε να πάρει μαζί του και τον Δημήτρη Παππαγγελόπουλο.

Κι αυτό διότι Πάκης και Μίμης είναι αυτό που λέμε φούστα-μπλούζα. Και ο «θείος Γιώργος» ξέρει να κρατά αποστάσεις για πρόσωπα που κάνουν τζιζ…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα