Ο βασιλιάς Κάρολος μεταβαίνει στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα

Αναβάλλονται οι δημόσιες υποχρεώσεις του

Ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ θα εισαχθεί στο νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για να υποβληθεί σε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη.

Εκπρόσωπος του παλατιού του Μπάκιγχαμ δήλωσε σήμερα: «Όπως χιλιάδες άλλοι άνδρες κάθε χρόνο, ο βασιλιάς ζήτησε θεραπεία για διευρυμένο προστάτη».

«Η κατάσταση της Αυτού Μεγαλειότητας είναι καλοήθης και θα επισκεφθεί το νοσοκομείο την επόμενη εβδομάδα για μια θεραπευτική επέμβαση. Οι δημόσιες υποχρεώσεις του Βασιλιά θα αναβληθούν για ένα σύντομο χρονικό διάστημα ανάρρωσης».

Ακυρώνονται οι εκδηλώσεις

Αν και οι λεπτομερείς ανακοινώσεις σχετικά με την υγεία του Καρόλου είναι ασυνήθιστες, βασιλικές πηγές δήλωσαν ότι ήθελε να μοιραστεί τις λεπτομέρειες σχετικά με τη διάγνωσή του για να ενθαρρύνει άλλους άνδρες που μπορεί να αντιμετωπίζουν συμπτώματα να εξεταστούν, σύμφωνα με τις συστάσεις για τη δημόσια υγεία.

Ο Κάρολος είχε προγραμματίσει μια σειρά συναντήσεων και εκδηλώσεων στο Dumfries House αύριο και την Παρασκευή, οι οποίες τώρα αναβάλλονται κατόπιν συμβουλής του γιατρού. Οι καλεσμένοι, συμπεριλαμβανομένων ξένων αξιωματούχων και μελών του Υπουργικού Συμβουλίου, επρόκειτο να ταξιδέψουν στις εκδηλώσεις.

Αυτό συμβαίνει τη στιγμή που το παλάτι του Κένσινγκτον αποκάλυψε πρόσφατα ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, αφού υποβλήθηκε σε επιτυχή εγχείρηση στην κοιλιακή χώρα.

Τα συμπτώματα περιλαμβάνουν δυσκολία στην εκκένωση της ουροδόχου κύστης.

*Με πληροφορίες από Daily Mail

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα