Ο υψηλός επισκέπτης που πέρασε τις πύλες της Intracom Defense

Ο Ακόλουθος Άμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και ενημερώθηκε για τις προοπτικές βιομηχανικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε. σε προγράμματα ενδιαφέροντος

Ένας υψηλός προσκεκλημένος πέρασε σήμερα Δευτέρα (14/6) στις πύλες των εγκαταστάσεων της Intracom Defense (IDE) στο Κορωπί. Ο επισκέπτης δεν ήταν άλλος από τον Ακόλουθο Άμυνας της πρεσβείας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Ελλάδα, ταξίαρχος Jassim Shurafa.

Τον Άραβα Ακόλουθο Άμυνας υποδέχθηκαν ο CEO της IDE, Γεώργιος Τρουλλινός, οποίος μαζί με ανώτερα στελέχη της ελληνικής εταιρείας, τον ενημέρωσαν για τις προοπτικές βιομηχανικής συνεργασίας με τα Η.Α.Ε. σε προγράμματα ενδιαφέροντος.

Σε αυτό το πλαίσιο συζητήθηκαν οι βέλτιστες μέθοδοι και η στρατηγική για την ενίσχυση της διμερούς συνεργασίας στο χώρο της αμυντικής βιομηχανίας.

Ο ταξίαρχος Shurafa είχε την ευκαιρία να δει τις εγκαταστάσεις και τις δυνατότητες παραγωγής της IDE, εστιάζοντας στο εξαιρετικό δυναμικό της εταιρίας που οδήγησε τις εξαγωγές της στο 93% κατά μέσο όρο του κύκλου εργασιών της κατά την τελευταία δεκαετία.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η IDE, θυγατρική της Intracom Holdings, καταγράφει αξιοσημείωτη εξαγωγική δραστηριότητα στον κλάδο των αμυντικών συστημάτων.

Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, ότι η ελληνική εταιρεία συγκαταλέγεται στην επίσημη λίστα προμηθευτών του NATO, συμμετέχει σε διεθνή προγράμματα και έχει επιτύχει να ηγείται σε ευρωπαϊκά έργα χρηματοδοτούμενα από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Βιομηχανικής Ανάπτυξης στον τομέα της Άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα