Όχι άλλο παραμύθι στο λαό του ΠΑΟΚ, ο Ιβάν να βγει από το… πιθάρι και να μιλήσει

Αποκλείστηκε ο ΠΑΟΚ. Μάλιστα. Και που είναι το περίεργο, δηλαδή. Για να καταλάβω. Η Ομόνοια είναι καλύτερη ομάδα, τον κέρδισε. Τι το ψειρίζουν οι ΠΑΟΚτζήδες και κάθονται και χαλάνε τη ζαχαρένια τους. Αυτός είναι ο ΠΑΟΚ. Να κερδίζει τον ΠΑΣ στις καθυστερήσεις με φάουλ και οφσάιντ. Να κερδίζει με τον Κνετ τον Παναιτωλικό και τη Λαμία με τον Επασί.

Που είναι το περίεργο, δηλαδή. Όλα καλά. Άλλωστε η Κύπρος είναι πολύ πιο πάνω στη βαθμολογία από την Ελλάδα σ’ αυτή τη λίστα της UEFA, η λένε. Πλάκα κάνουμε τώρα;.

Να στο πω αλλιώς. Το Σαββιδοτεχνείο πούλησε παραμύθι στο λαό του ΠΑΟΚ, ότι με τον Γκαρσία μπορεί να πάρει και το κύπελλο στο Europa. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, ρε. Και δώστου – βάρτου ΠΑΟΚάρα και ο Γκαρσία προπονηταράς που ταιριάζει με τα χνώτα τους. Πάρε να’ χεις από τους κουμπάρους.

Κι εδώ, θα μιλήσουμε σοβαρά τώρα. Ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να βγει από το πιθάρι του Διογένη στο Ροστόφ και να κάνει δηλώσεις. Ένα κι ένα κάνουν δυο. Να πει την αλήθεια, ότι αυτά που υπαγορεύει στο Σαββιδοτεχνείο.

Αρκετά έφαγε σανό ο λαός του ΠΑΟΚ, ότι ο Γκαρσία είναι σαν την Κίρκη με το μαγικό ραβδί. Που μέσα σε μια νύχτα θα τον έκανε τον ΠΑΟΚ ομαδάρα. Ο μεγάλος ο Σαββίδης πρέπει να μιλήσει, όχι ο μικρός Γιωργάκης. Αυτός είναι να ποστάρει καμία παπαριά στο instagram.

Έτσι είναι. Αποσβολωμένος είναι ο κανονικός ο ΠΑΟΚτζής. Του φόρτωσαν στο μυαλό σανό ότι ο ΠΑΟΚ είναι για πολύ μεγάλα πράγματα. Για τίποτα δεν είναι. Κέρδισε 4-1 τα πιτσιρίκια της Αϊντχόφεν και στήσανε ολόκληρα πανηγύρια. Χωρίς δώδεκα έπαιζαν οι Ολλανδοί. Μόνο η «Α» και η iapopsi.gr το έγραψαν αυτό. Οι διάφοροι κόλακες πουλούσανε και πνεύμα, ότι ο Γκαρσία κι ο Γκαρσία και άλλες τέτοιες παπαριές.

Αντρίκια πράγματα, ταβάριτς Ιβάν. Έτσι κάνουνε οι μεγάλοι ηγέτες. Δεν κρύβονται στα δύσκολα και ν’ αφήσουνε τους Σαββιδοτέχνες να γράφουν ντροπή και κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι. Δεν είναι κουτός ο λαός του ΠΑΟΚ.

Έτσι είναι. Μούγκα στην στρούγκα ο Σαββίδης. Να βγει να μιλήσει ότι έπρεπε να γίνει εξορθολογισμός που λέει κι ο κόλακας. Να το πει αυτό κι όχι οι παπαγάλοι του. Να δώσει κι ένα στίγμα. Ότι στόχος μας είναι ααυτός. Ντόμπρα πράγματα. Τίμια. Κι όχι να σου λένε οι Σαββιδοτέχνες ότι φταίει ο Φερέιρα, που έφερε δεκάρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα