Οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς, άνοιξαν το διαμέρισμα της Μπιζανίου παρουσία κλειδαρά

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Οι δικηγόροι της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου μπήκαν στο σπίτι της στην Πάτρα χρησιμοποιώντας κλειδαρά.

Όπως αναφέρει το tempo24.news, χωρίς να έχει εκδοθεί σχετική απόφαση, μετά τη συζήτηση των ασφαλιστικών μέτρων για να παραδοθούν τα κλειδιά από το ακίνητο της οδού Μπιζανίου, οι δικηγόροι που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα, Κωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, μπήκαν μέσα στο σπίτι με τη βοήθεια κλειδαρά.

Οι ίδιοι υποστηρίζουν πως εφόσον υπάρχουν οι νόμιμοι κληρονόμοι τους οποίους εκπροσωπούν, πήγαν με κλειδαρά και άνοιξαν την κεντρική είσοδο.

Όπως είπαν, ανέβηκαν στον πρώτο όροφο όπου βρήκαν παραβιασμένη την πόρτα, δεν συνέχισαν προς τον 2ο όροφο και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Τη Δευτέρα η απόφαση για τα ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου

Υπενθυμίζεται πως σήμερα συζητήθηκαν στο Ειρηνοδικείο Πατρών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσαν οι συγγενείς της Ευγενίας Κούτρα ζητώντας να τους παραδοθούν τα κλειδιά από το πρώην ζεύγος Δασκαλάκη-Πισπιρίγκου. Η απόφαση αναμένεται μέχρι την Δευτέρα.

Οι δικηγόροι  που εκπροσωπούν τους συγγενείς της Ευγενίας ΚούτραΚωνσταντίνος Λέων και Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, κατέθεσαν ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, ζητώντας τα κλειδιά ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση στο σπίτι της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού και να καταγράψουν τα κινητά περιουσιακά στοιχεία που βρίσκονται εντός της οικίας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα