Οι Σκωτσέζοι παρακολουθούν τον μπακ του Παναθηναϊκού

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα του Κοσόβου Πριστίνα προχώρησε σε μία σοβαρή καταγγελία, αναφέροντας ότι έγινε απόπειρα δωροδοκίας των Ελλήνων διαιτητών Ζαχαρή και Κάρδαρη, πριν από αγώνα για το πρωτάθλημα με την Τρέπτσα.
Η ΕΟΚ αρχικά είχε ζητήσει ενημέρωση από την μπασκετική ομοσπονδία του Κοσόβου έτσι ώστε να πληροφορηθεί για το γεγονός. Οι δύο Έλληνες διαιτητές προασπιζόμενοι την ακεραιότητά τους και την καθαρότητα τους παρέχουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά και αποδείξεις για τη διαλεύκανση των καταγγελιών.
Παρά τη σημερινή δήλωση του Προέδρου της Ομοσπονδίας του Κοσόβου, η οποία και πραγματοποιεί την έρευνα, ότι δεν υπάρχουν στοιχεία που να δείχνουν εμπλοκή των δύο διαιτητών σε κάτι επιλήψιμο οι ίδιοι οι διαιτητές για να προστατέψουν τόσο το όνομα τους όσο και το κύρος της Ελληνικής διαιτησίας και λόγω της ψυχολογικής φόρτισης των τελευταίων ημερών ζήτησαν να αντικατασταθούν από τους προσεχείς αγώνες του Ελληνικού πρωταθλήματος που έχουν ορισθεί, αίτημα που έγινε κατανοητό από τη ΚΕΔ και το αποδέχθηκε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα