Οι συχνές κυβερνητικές επισκέψεις στη Θεσσαλονίκη

Έχουν αυξήσει το τελευταίο διάστημα τα ταξίδια προς τη Θεσσαλονίκη οι υπουργοί. Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι επισκέψεις των υπουργών θυμίζουν περίοδο προ ΔΕΘ

Έχουν αυξήσει το τελευταίο διάστημα τα ταξίδια προς τη Θεσσαλονίκη οι υπουργοί. Κάποιοι ισχυρίζονται πως οι επισκέψεις των υπουργών θυμίζουν περίοδο προ ΔΕΘ.

Τότε που οι υπουργοί ανέβαιναν στην πόλη για να προετοιμάσουν την εκάστοτε πρωθυπουργική εμφάνιση στην Έκθεση. Την αρχή έκαναν οι δύο γυναίκες υφυπουργοί (Σοφία Ζαχαράκη και Δόμνα Μιχαηλίδου) και ο γενικός γραμματέας Υπηρεσιών Υγείας, Γ. Κωτσιόπουλος. Ακολούθησε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γ. Κεφαλογιάννης. Σειρά πήραν μετά ο υπουργός Ναυτιλίας, Γ. Πλακιωτάκης, και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στ. Πέτσας.

Οι υπουργικές επισκέψεις μόνο τυχαίες δεν θα πρέπει να θεωρούνται, γιατί στο επίκεντρό τους τέθηκαν τα ζητήματα της επόμενης ημέρας από την πανδημία και της καθημερινότητας: πώς θα βελτιωθούν οι υπηρεσίες τού ΟΑΣΘ, πώς θα γίνει η εκκίνηση του τουρισμού στη Βόρεια Ελλάδα, τι θα γίνει με την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Θεσσαλονίκης με τις Σποράδες, πώς θα υλοποιηθεί το παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης και ποια έργα του προγράμματος «Αντώνης Τρίτσης» είναι απαραίτητα για τους δήμους.

Οι κυβερνητικές επισκέψεις συνεχίστηκαν με τον πρωθυπουργό, που παραβρέθηκε στην παράδοση 18 κλινών ΜΕΘ στο νοσοκομείο Παπανικολάου, μια δωρεά της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Και μετά, άντε να σε πείσουν οι δηλώσεις κυβερνητικών, ότι δεν σκέφτονται την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα