Οι θέσεις που θα κάτσουν τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στην αγρυπνία

Με στολή και ο πρίγκιπας Άντριου στην αγρυπνία

Και τα οκτώ εγγονία της βασίλισσας Ελισάβετ θα σταθούν γύρω από το φέρετρο σε αγρυπνία, προς τιμήν της, που θα γίνει το Σάββατο.

Μάλιστα, ο βασιλιάς Κάρολος θα επιτρέψει τελικά στον Χάρι να φορέσει τη στρατιωτική του στολή αύριο, όπως σχολιάζει ο βρετανικός Τύπος. Θεωρείται η πιο πρόσφατη κίνηση συμφιλίωσης μεταξύ του βασιλιά και του γιου του, των οποίων η σχέση είναι τεταμένη από τότε που ο Χάρι έφυγε από τη Βρετανία, εγκαταλείποντας τη βασιλική οικογένεια.

Όπως φαίνεται και στην εικόνα που δημοσιεύει η Daily Mail, ο Ουίλιαμ και ο Χάρι θα σταθούν στα πόδια και στο κεφάλι, αντίστοιχα, στην ειδική 15λεπτη αγρυπνία το βράδυ του Σαββάτου. «Είναι κάτι που όλοι ήθελαν να κάνουν», όπως υποστηρίζουν βασιλικές πηγές.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας, 40 ετών, θα πλαισιωθεί από τη 41χρονη Zara Tindall και τον 44χρονο Peter Phillips. Ο Δούκας του Σάσεξ, 38 ετών, θα πλαισιώνεται από τις πριγκίπισσες Βεατρίκη, 34 ετών, και Ευγενία, 32 ετών, με τη Λαίδη Λουίζ, 18 ετών, και τον Τζέιμς, 14 ετών, στη μέση του φέρετρου.

Δείτε τις θέσεις των εγγονών της βασίλισσας Ελισάβετ στην αγρυπνία του Σαββάτου:

Ωστόσο, οι σύζυγοι όπως η Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η Μέγκαν Μαρκλ και ο Μάικ Τίνταλ δεν θα παρευρεθούν στην αγρυπνία, μαζί με τα εγγόνια της βασίλισσας Ελισάβετ τα οποία θα φορούν συγκεκριμένα ρούχα.

Με στολή και ο πρίγκιπας Άντριου στην αγρυπνία

Μάλιστα, όπως επισημαίνει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Άντριου, ο οποίος επίσης παραιτήθηκε από τα βασιλικά καθήκοντα μετά το σεξουαλικό σκάνδαλο με τον Τζέφρι Έπσταϊν, πρόκειται να λάβει ειδική άδεια για την Παρασκευή το βράδυ, όταν τα τέσσερα παιδιά της βασίλισσας θα κάνουν άλλη μια αγρυπνία.

Θα συμμετάσχει με τον βασιλιά Κάρολο, την πριγκίπισσα Άννα και τον πρίγκιπα Εδουάρδο. Η εξαίρεση έγινε για τον Δούκα της Υόρκης να φορέσει στολή για την αγρυπνία στο Westminster Hall ως «τελικό σημάδι σεβασμού» για τη μητέρα του.

Αναμένεται να φορέσει την πλήρη στρατιωτική στολή ενός Αντιναυάρχου του Πολεμικού Ναυτικού, τον μόνο στρατιωτικό βαθμό που εξακολουθεί να κατέχει.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα