Ωρες αγωνίας για τον 65χρονο Γάλλο τουρίστα στα Χανιά

Συνεχίζονται οι έρευνες

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό του 65χρονου Γάλλου τουρίστα, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν σε μονοπάτι στο δρόμο Αγία Ρούμελη – Σούγια.

Σύμφωνα με το cretapost, μέχρι και σήμερα το πρωί δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του τραυματισμένου άνδρα ενώ οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

Η κινητοποίηση είναι τεράστια καθώς στις έρευνες συμμετέχουν άνδρες της ΕΜΑΚ, της πυροσβεστικής, αστυνομικοί καθώς και εθελοντικές ομάδες που «χτενίζουν» όλη την περιοχή.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν περίπου στις 10:00 το πρωί της Παρασκευής όταν η 62χρονη Γαλλίδα σύζυγος εγκατέλειψε τραυματισμένο και ταλαιπωρημένο κάτω από ένα δέντρο στο μονοπάτι τον 65χρονο Γάλλο σύζυγο της και βγήκε στη Σούγια για να καλέσει σε βοήθεια.

Κουρασμένη και άκρως ταλαιπωρημένη, όπως αναφέρουν οι πηγές, κάθισε σ’ ένα καφέ να ξεκουραστεί και να ανακτήσει δυνάμεις. Εκεί ο ιδιοκτήτης και οι σερβιτόροι είδαν ότι ήταν σε κακή κατάσταση και την ρώτησαν τι έχει και εάν χρειάζεται κάτι. Τότε άρχισε να τους διηγείται την περιπέτεια που είχε στο μονοπάτι με τον σύζυγο της.

Δίχως να χάσουν χρόνο από το καφενείο ειδοποίησαν την Πυροσβεστική και ξεκίνησε άμεσα μία τεράστια επιχείρηση εντοπισμού του 65χρονου Γάλλου, ο οποίος όμως δεν έχει βρεθεί ακόμα ενώ κοντεύει να συμπληρωθεί ένα 24ώρο από τότε που η σύζυγος του τον είδε για τελευταία φορά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα