Πα- τέρας εξέδιδε την κόρη του από τα έξι της χρόνια

Σοκ στην Κατερίνη. Φρίκη και αποτροπιασμό προκαλεί η είδηση ότι ένας πα-τέρας εξέδιδε την ίδια του την κόρη από την ηλικία των έξι ετών ενώ το κοριτσάκι βιάζονταν ομαδικά από τρεις άντρες.

Οι άνδρες ασελγούσαν στο παιδί από την ηλικία των 6 έως τα 14 του χρόνια. Οι ίδιοι είναι ηλικίας ηλικίας 60 και 58 ετών αντίστοιχα, ενώ ο πατέρας λάμβανε χρήματα για κάθε ερωτική επαφή που είχε η κόρη του.

Ο 50χρονος πα-τέρας την πήγαινε στα προκαθορισμένα σημεία και ελάμβανε το προσυμφωνημένο ποσό. Το δράμα του παιδιού είχε ξεκινήσει το 2008 και συνεχίστηκε έως και το 2014 όταν έγινε 14 ετών.

Οι βιαστές της, συνελήφθησαν κατόπιν ενταλμάτων, από αστυνομικούς της ασφάλειας Κατερίνης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του εισαγγελέα.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη του 50χρονου πατέρα και των τριών ανδρών.

Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας. Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα