ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή ΠΑΕ ΣΥΡΙΖΑ;

Η σκέψη του Ιβάν για μετατροπή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε ΠΑΣ ΣΥΡΙΖΑ μάλλον δεν θα υλοποιηθεί. Φίλος του ο Αλέξης, αλλά ο επιχειρηματίας απέτυχε στον… υπολογισμό του πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Ο Ιβάν, τόσο με τη στάση του στο θέμα της Μακεδονίας που δεν είδε, δεν άκουσε και δεν… μίλησε φυσικά προκειμένου να σιγοντάρει τη Συμφωνία των Πρεσπών, όσο και με τη σκληρή αντιπολιτευτική γραμμή που ακολουθεί, μόνο χαμένος μπορεί να βγει.

Ο Ρωσοπόντιος επιχειρηματίας σε κάθε ευκαιρία φροντίζει να επιτίθεται στην κυβέρνηση, προσωπικά ο ίδιος ή διά των υπαλλήλων του που ακολουθούν τις οδηγίες του. Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λευτέρης Δούκας, με αφορμή τη σύνθεση της ΕΕΑ, θεμιτό είναι να κάνει κριτική, παρ’ ότι το… κόκκινο πανί για την ομάδα του, η δικηγόρος  Ειρήνη Μαρούπα, τέθηκε εκτός.

Παρ’ όλα αυτά ο Δούκας φρόντισε να χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Αυγενάκη «παριστάνοντα τον υπουργό-υπάλληλο της ΠΑΕ ΟΣΦΠ. Ιδιότητα που έχει αποδεχτεί διά της σιωπής..».

Μπήκε όμως πιο πολύ στο ψητό, δίνοντας… οδηγίες στους Έλληνες ψηφοφόρους:

«Αναμέναμε όμως από τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης και της Β. Ελλάδος την στοιχειώδη αντίδραση στην μονιμοποίηση και επιβράβευση των φυσικών αυτουργών της αθλιότητας. Δεν πειράζει, ο λογαριασμός πάντα έρχεται στο τέλος. Και η μοίρα κάθε άβουλου χειροκροτητή, είναι ήδη προδιαγεγραμμένη».

Περιμένει ο Ιβάν και η παρέα του να πάει κάποιος που δεν είναι υπάλληλός τους να ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ, γιατί παρέμεινε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ο Τζουλάκης. Μάλλον θα πρέπει ν’ αντιληφθούν πως έχουν άλλα κριτήρια οι ψηφοφόροι της Μακεδονίας. Αυτοί που δεν αποφεύγουν ν’ αναφέρουν το όνομα, προτιμώντας το… Βόρεια Ελλάδα στις τοποθετήσεις τους.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα