Παναθηναϊκός: Απειλή για ποινή 2-4 αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών

Αντιμέτωπος με βαριά ποινή είναι ο Παναθηναϊκός που κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό εισαγγελέα, Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο.

Ο λόγος που ο Παναθηναϊκός κλήθηκε από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα αφορά σε επεισόδια που φαίνεται να έγιναν στο παιχνίδι με τον Ιωνικό και μεταξύ άλλων περιλαμβάνει και το άρθρο 15 4β στο οποίο γίνεται λόγος για τιμωρία 2-4 αγωνιστικές.

Το συγκεκριμένο άρθρο αναφέρεται σε «Είσοδο οπαδών στον αγωνιστικό χώρο. Επεισόδια στον εν γένει χώρο του γηπέδου», ενώ είναι σημαντικό πως η κλήση του Παναθηναϊκού δεν ήρθε από το πειθαρχικό όργανο της Superleague, αλλά από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, κάτι που σημαίνει ότι δεν γράφτηκε κάτι στο φύλλο αγώνα, αλλά υπήρξε κάποια συμπληρωματική έκθεση από την αστυνομία.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Σας ενημερώνουμε ότι από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων Κωνσταντίνο Σπυρόπουλο ασκήθηκε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 3, 4, 15 παρ.3ε’, 4β’, 5α’ και 25 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα