Παπαδόπουλος: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι»

Στην αστοχία των παικτών του και την αρνητική ενέργεια απέδωσε ο Νίκος Παπαδόπουλος την ισοπαλία με τον Πανιώνιο. Ακόμα ο τεχνικός του ΟΦΗ επισήμανε ότι «πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι». Ανέλαβε την ευθύνη για το αποτέλεσμα αλλά -αναφορικά με τις αποδοκιμασίες- επισήμανε ότι δεν αξίζει τέτοια αντιμετώπιση.

Συγκεκριμένα, στην κάμερα της Nova, είπε: «Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι. Σε μια φάση δεχτήκαμε γκολ. Δυστυχώς θα μπορούσαμε σε κάποιες φάσεις με τον Βουό κυρίως, να μην… σκοντάψουμε και να κάνουμε το 2-0. Πρέπει να συνεχίσουμε, είναι άσχημο αυτό που συνέβη.

Αλλάζουμε νοοτροπία και ελπίζω να πάρουμε αποτελέσματα για να είμαστε καλύτερα. Υπάρχει αρνητική ενέργεια, η μια φάση γίνεται γκολ πρέπει να το διορθώσουμε αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να τα πάμε καλύτερα. Δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα σήμερα».

Κατόπιν, στη συνέντευξη Τύπου, ανέφερε: «Ξέραμε ότι είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Η άποψη μου είναι ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι, με ένταση, ρυθμό και κατοχή μπάλας. Καταφέραμε να προηγηθούμε και ίσως θα έπρεπε να προηγηθούμε πιο νωρίς. 

Παρ’ όλα αυτά, πήγαμε στο ημίχρονο με το υπέρ μας σκορ κόντρα σε έναν αντίπαλο που δεν έκανε φάσεις πέρα από μια στατική φάση. Στο δεύτερο ημίχρονο χάσαμε την ισορροπία μας αλλά την βρήκαμε ξανά και ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με μεγαλύτερο σκορ.

Επειδή έχει συμβεί ξανά, το να προηγηθούμε και να μην κερδίσουμε αυτό δεν είναι σύμπτωση. Πολύ εύκολα μπορεί να πει κάποιος ότι είναι θέμα φυσικής κατάστασης, αλλά για εμένα είναι ψυχολογικό. 

Η ομάδα έχει ανάγκη τη νίκη και με μια φάση που ο αντίπαλος σκοράρει. Για εμένα είναι θέμα ψυχολογίας και δεν είναι πρόβλημα φυσικής κατάστασης όπως λένε μερικοί. 

Αναλαμβάνω την ευθύνη της ισοπαλίας και αύριο είναι μια άλλη ημέρα. Αύριο θα συζητήσουμε για την επόμενη μας ημέρα με τους ανθρώπους που με αξιολογούν. 

 Δεν μου αρέσει η εικόνα στο τέλος προς την ομάδα, τους παίκτες και προς το πρόσωπο μου. Δεν νομίζω ότι αξίζω αυτό το πράγμα. Η ομάδα πρέπει να προχωρήσει με θετική ενέργεια γιατί δεν υπάρχει αυτήν την στιγμή.  

Οι άνθρωποι που είναι στην διοίκηση, έχουν γνώση και αυτό που έγινε στο τέλος δεν είναι όμορφο και όπως είπα, δεν το αξίζω. Αν είναι για το καλό της ομάδας να γίνει κάτι, εγώ θα το κάνω πρώτος. Δεν αγαπάει κανείς περισσότερο την ομάδα από εμένα και έτσι νιώθω. Μπορεί να κάνω και λάθος.

Η ομάδα δεν άξιζε να χάσει τους βαθμούς. Υπάρχει ποιότητα στην ομάδα, υπάρχει ένας πολύ ποιοτικός παίκτης όπως ο Ντίνας, ο Βουό, ο Πλατέλλας. Έπρεπε να βγάλω το Ντίνα, με εντολή του γιατρού. Εγώ είμαι εδώ για να παλέψω».

Μάντζιος: «Δεχτήκαμε αστείο γκολ»

«Κυανέρυθρη» ικανοποίηση, «ασπρόμαυρη» απογοήτευση και αποδοκιμασίες στο «Γεντί Κουλέ» (video)

 

Διαβάστε επίσης