ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ: «Δεν είναι “θυσία” η τραγωδία στα Τέμπη κ. Μητσοτάκη»

Το ΠΑΣΟΚ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν αναλαμβάνει τις «βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους»

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Μαρούσι και τα όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός για την τραγωδία στα Τεμπη σχολίασε το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ.

«Στη σημερινή ομιλία του στο Μαρούσι, ο πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της ‘άγνοιας’, έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του, χαρακτηρίζοντας ‘θυσία’ τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας», σημείωσε η Χαριλάου Τρικούπη.

Όπως τόνισε, «η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως ‘θυσία’ για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα».

Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν αναλαμβάνει τις «βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους» και τον χαρακτήρισε ως έναν από τους «βασικούς εκπροσώπους» του βαθέως κράτους.

«Πρωταθλητής του πελατειακού κράτους ο Μητσοτάκης»

«Δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του», σχολίασε η Χαριλάου Τρικούπη.

Και κατέληξε πως ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών «ως ο πρωθυπουργός, που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα