Πάτρα: Άνδρας δάγκωσε αστυνομικό, γιατί δεν του περνούσε χειροπέδες

Ο 30χρονος εμφανίστηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο και παρακαλούσε να τον συλλάβουν, χωρίς λόγο

Ήθελε ντε και καλά να τον συλλάβουν! Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο της Πάτρας το βράδυ της Τρίτης (02/01), με έναν 30χρονο που απαιτούσε να τον συλλάβουν…. χωρίς λόγο, καθώς δεν υπήρχε καν ένταλμα σύλληψης. Αλλά τελικά του πέρασαν πράγματι χειροπέδες, αφού αποφάσισε να δαγκώσει αστυνομικό.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο εν λόγω άνδρας εμφανίστηκε στο μέγαρο της Ερμού, στην Πάτρα και δηλώνοντας πως υπάρχει ένταλμα για την σύλληψή του ζήτησε από τον αστυνομικό να τον οδηγήσει στο κρατητήριο.

Όμως, το έγγραφο που υποτίθεται πως ήταν ένταλμα ήταν “κενό περιεχομένου”. Ο Αξιωματικός υπηρεσίας ζήτησε από τον 30χρονο να αποχωρήσει, ωστόσο αυτός όχι μόνο δεν έφευγε, αλλά φώναζε πως «πρέπει να με συλλάβετε».

Για ποιο λόγο τον συνέλαβαν τελικά;

Ο άνδρας συνέχιζε να επιμένει, ώσπου έγινε ιδιαίτερα εκνευριστικός, και τότε ο αξιωματικός τον πλησίασε για να τον οδηγήσει προς την έξοδο του Αστυνομικού Μεγάρου, καθώς είχε αρχίσει η κατάσταση να ξεφεύγει. Τότε ήταν που ο 30χρονος επιτέθηκε ξαφνικά στον αστυνομικό και τον δάγκωσε στο χέρι.

Αποτέλεσμα αυτού ήταν ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ να πάει στο νοσοκομείο για να του περιποιηθούν το τραύμα και ο δράστης να καταλήξει στο κελί… που τόσο αποζητούσε!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα