Περιφέρεια Αττικής: Κατέβηκαν ξανά πάνω από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ – Έρχεται τσουχτερό πρόστιμο

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες το ΛΑΟΣ άκουσε τον ήχο της «καμπάνας», όταν επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 30.000 ευρώ

Σε έναν αδιάκοπο αγώνα δρόμου έχουν επιδοθεί τα συνεργεία της Περιφέρειας Αττικής για το ξήλωμα των παράνομων αφισοκολλήσεων στις κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας, με πιο πρόσφατο παράδειγμα αυτές που διαφήμιζαν το 4ο Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μετά την πρόσφατη αφαίρεση των αφισών, μέλη της Κουμουνδούρου τις τοποθέτησαν ξανά κατά παράβαση της κείμενης νομοθεσίας, με τους ανθρώπους της Περιφέρειας να πιάνουν ξανά δουλειά, προκειμένου να τις κατεβάσουν.Τα τελευταία δύο εικοσιτετράωρα από τους πιο κεντρικούς δρόμους –Συγγρού, Πειραιώς, Λ. Αθηνών, Γρ. Λαμπράκη και Π. Ράλλη έχουν κατέβει περισσότερες από 200 αφίσες του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Σε αντίστοιχη ενέργεια προέβη η Περιφέρεια και στην περίπτωση του Προέδρου του ΛΑΟΣ και μέλος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Φίλιππο Καμπούρη, ο οποίος γέμισε τους δρόμους με 406 αφίσες στις αρχές Φεβρουαρίου. Όχι μόνο ξηλώθηκαν όλες σε χρόνο – αστραπή, αλλά η «καμπάνα» ήχησε βαριά για το κόμμα, καθώς επιβλήθηκε πρόστιμο 30.000 ευρώ, το ανώτερο προβλεπόμενο από τον νόμο.

afises-1

 

afises-2

 

afises-3

 

afises-4

 

afises-5

 

Εξίσου τσουχτερή θα είναι η «λυπητερή» που αναμένεται να παραλάβει εντός του επόμενου διαστήματος και η Κουμουνδούρου, αφού και σε αυτή την περίπτωση αναρτήθηκαν εκατοντάδες αφίσες και μάλιστα σε δύο δόσεις.

«Εξαιρέσεις δεν γίνονται για κανέναν και με καμία δικαιολογία» τονίζουν οι συνεργάτες του Περιφερειάρχη Αττικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα