Πετράκης: «Είχα ζητήσει από τον πρόεδρο να πάρει άλλον στη θέση μου»

Ο Γιάννης Πετράκης στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον ΠΑΟΚ, έκανε λόγο για μια στενάχωρη ημέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ, ανέλαβε το μερίδιο της ευθύνης που του αναλογεί για τον υποβιβασμό, ενώ ζήτησε για ακόμη μια φορά συγνώμη από τον κόσμο των Ιωαννίνων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΣ:

«Θέλω να πω ότι πραγματικά είναι μια πάρα πολύ στενάχωρη ημέρα για όλη την οικογένεια του ΠΑΣ και για εμάς. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να ζητήσω μια πολύ μεγάλη συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΣ, που μας στήριξε όλη τη χρονιά. Ξέρω ότι έγιναν λάθη και αναλαμβάνω την ευθύνη, όμως θέλω να πω ότι κατά τη διάρκεια της χρονιάς, είχα ζητήσει από τον πρόεδρο της ομάδας, να έρθει κάποιος άλλος στην θέση μου.

Αυτό που νιώθω και βιώνω όλη την ημέρα είναι η αγάπη και ο σεβασμός, δεν έχω μάθει να εγκαταλείπω ποτέ την μάχη, γιατί την ομάδα αυτή την αγαπάω και δεν έχω μάθει ποτέ να αφήνω αυτούς που με αγαπάνε και με σέβονται. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την προσπάθεια μιας ομάδας.

Είναι ένα γεγονός που δεν μπορούμε να το αλλάξουμε, ο ΠΑΣ είναι μια μεγάλη ομάδα και θα παραμείνει μεγάλη ομάδα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους για αυτά τα χρόνια, για την αγάπη, τον σεβασμό, την εκτίμηση και την ευκαιρία που μου έδωσαν να είμαι σε αυτή την μεγάλη ομάδα. Η κατηγορία δεν χάθηκε σήμερα, χάθηκε στην πορεία, συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, για την κατάκτηση του πρωταθλήματος».

Διαβάστε επίσης