Πιέρ Ντρεοσί: Από τον Ιωνικό της… Γαλλίας στον ΠΑΟ – Τι θα κάνει με τους “αντάρτες”;!

Καλώς τονα τον μεσιέ Ντρεοσί. Γαλλική φινέτσα ο κύριος. Κουστουμάτος, σκαρπινάτος κυριλέ και βάλτα να πάνε. Με γεια το καινούργιο κοσκινάκι στον Αλαφούζο. Μάλιστα.

Και τι μέρος του λόγου είναι το παλικάρι; Από προπονητής έγινε τεχνικός διευθυντής. Γίνονται αυτά τα πράγματα στην Ευρώπη. Ο Πιέρ είναι μεγάλη προσωπικότητα στη Γαλλία. Όπου δουλεύει, ασχολείται με τα πάντα. Ακόμα και με το εστιατόριο, αν τηγανίζονται καλά τα αυγά.

Γράφει το Αλαφουζοτεχνείο: «Έρχεται δηλαδή για να τσεκάρει τους υπαλλήλους της ΠΑΕ, τους γυμναστές, το ιατρικό τιμ τους φυσιοθεραπευτές μέχρι και τους μάγειρες, διορθώνοντας ό,τι κρίνει ότι δεν είναι πρέπον για τη σωστή λειτουργία της ομάδας».

Κι αυτό είναι παράσημο, δηλαδή, για να καταλάβω, που ο Πιέρ ασχολείται αν κάποιος κάνει καλή γυμναστική;  Κι αύριο τι θα πάει να πει στο ιατρικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, ότι  ο Σαβιέρ δεν πρέπει να εγχειριστεί;

Ο Πιέρ τα τελευταία χρόνια ήταν στην Παρί. Όχι την Σεντ Ζερμέν, στην άλλη την Παρί στη Β’ κατηγορία. Ξεχασμένος ήταν τόσα χρόνια στο γαλλικό ποδόσφαιρο και τον πήρε ο Ιωνικός της Γαλλίας.

Κι άντε, σου λέω εγώ, ο Πιέρ τα κάνει όλα στην εντέλεια. Μάλιστα. Με τους παίκτες που τα έχωσαν στον Μπόλονι, τι θα κάνει; Θα τους διώξει ή θα τους νουθετήσει;

Και δεν είναι λίγοι. Βάλε Μπουζούκη, Μακέντα, Χατζηγιοβάννη, Χουανκάρ, Σέκενφελντ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα