Πήγαν να πλακώσουν τον προπονητή οι δημοσιογράφοι!

Εντάξει, το τερμάτισαν οι Ιρακινοί συνάδελφοι…

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αποκλεισμού του Ιράκ από την Ιορδανία για το Κύπελλο Ασίας, o προπονητής του Ιράκ, Χεσούς Κάσας, δέχτηκε αρχικά προκλητικές ερωτήσεις από εκπροσώπους των ΜΜΕ της χώρας, ενώ στη συνέχεια κάποιοι κινήθηκαν απειλητικά εναντίον του και χρειάστηκε να επέμβουν οι άνθρωποι της διοργάνωσης για να απομακρυνθούν από το χώρο.

Αυτό που «χρεώνουν» στον Κάσας είναι πως μετά την πρόκριση από τη φάση των ομίλων από την πρώτη θέση, ο Ισπανός έδωσε σειρά συνεντεύξεων στην πατρίδα του και δεν ήταν… συγκεντρωμένος στο πρώτο νοκ άουτ που ακολούθησε.

«Δεν μου έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο και δεν ξέρω αν θα μου ξανατύχει. Εδώ τα πράγματα είναι διαφορετικά. Δεν πρόκειται για διαπιστευμένους εκπροσώπους των ΜΜΕ. Εδώ αρκεί να έχεις έναν λογαριασμό Instagram με 100.000 followers ή ένα κανάλι στο YouTube για να σε διαπιστεύσουν. Δεν είναι επαγγελματίες οι άνθρωποι. Ήθελαν να διακόψουν τη συνέντευξη Τύπου, αλλά δεν τους άφησα. Δεν το άξιζαν οι υπόλοιποι δημοσιογράφοι», τόνισε ο Κάσας.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα