Πικάρει Μπαρτσελόνα ο Ζιντάν

Η Μπαρτσελόνα είναι κυρίαρχη στην Ισπανία τα τελευταία χρόνια και ο Ζινεντίν Ζιντάν πήγε στη διάρκεια της περιόδου στη Μαδρίτη για να βοηθήσει τη Ρεάλ ν’ αλλάξει την κατάσταση στο κοντινό μέλλον. Όταν κλήθηκε από τους δημοσιογράφους να σχολιάσει την πρωτοκαθεδρία των «μπλαουγκράνα» ο Γάλλος προπονητής αντέταξε τη συνολική υπεροχή της Ρεάλ σε πρωταθλήματα και θέλησε να πικάρει τη μεγάλη αντίπαλο.

Από τον Ζιντάν ζητήθηκε να εξηγήσει την υπεροχή της Μπαρτσελόνα με 4 τίτλους στις 6 τελευταίες σεζόν τίτλους κι αφού την αναγνώρισε κι έδωσε συγχαρητήρια, επικαλέστηκε την ιστορία.

«Δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη εξήγηση για την υπεροχή της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι την επόμενη σεζόν θα προσπαθήσουμε να ξεκινήσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο τρόπο, αλλιώς θα είναι δύσκολα ξανά. Του χρόνου το πρωτάθλημα πρέπει να είναι ο πρώτος μας στόχος», ανέφερε αρχικά και συνέχισε: «Τα τελευταία χρόνια τα πάνε καλά και πρέπει να το αναγνωρίσουμε και να τους συγχαρούμε, αλλά συνολικά στην ιστορία η Ρεάλ έχει πολύ περισσότερα πρωταθλήματα. Έχουμε 33 τίτλους, η Μπαρτσελόνα πόσους έχει; Εσχάτως τα πάνε καλύτερα και πρέπει να το αλλάξουμε αυτό».

 

Διαβάστε επίσης