«Πιο Γιαννούλης πεθαίνεις», όπως λέει και ο λαός μας

Ο χασοδίκης υποψήφιος (η χαρά του αντιπάλου) ο Γιαννούλης δεν κατάλαβε ότι ο Τσιόδρας άσκησε κριτική στον Καραμανλή και συνεχίζει να του επιτίθεται

Αποφασισμένος να μην εμφανιστεί ποτέ ξανά στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας. Ο εξαίρετος επιστήμονας νιώθει εξοργισμένος από την άδικη κριτική που του ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με μπροστάρηδες τον Νίκο Παππάς και τον Χρήστο Γιαννούλη.

Μάλιστα ο «χασοδίκης» Γιαννούλης, ο μοναδικός υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ που καταφέρνει να… σαρώνει χάνοντας από τον πρώτο γύρο. Ο Γιαννούλης, λοιπόν, μέχρι στιγμής είναι η χαρά του αντιπάλου. Είτε ως υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης το 2014, όπου έδωσε μάχη και κατάφερε να ξεπεράσει το 25% (27,36) κι εξελέγη ο Σάββας Χιονίδης με 50,50% από τον πρώτο γύρο. Φυσικά τέσσερα χρόνια αργότερα ο Γιαννούλης έσπασε κάθε ρεκόρ. Για να φανταστείτε έκανε τριήμερο πάρτι με σαμπάνιες. Ποιο είναι το επίτευγμα του Γιαννούλη; Ότι ξεπέρασε το 10% με 11,48%. Ο Τζιτζικώστας εξελέγη από τον πρώτο γύρο με 62,04%.

Ε, λοιπόν αυτός ο τιτανοτεράστιος πολιτικός, ο Χρήστος Γιαννούλης, αποφάσισε να κλέψει λίγο λάμψη από ένα πραγματικό φωτεινό πρόσωπο, όπως είναι ο Σωτήρης Τσιόδρας. Πώς να γίνει αυτό, όταν ο ένας είναι πραγματικός επιστήμονας και ο άλλος ένας κόλακας της εξουσίας.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας αποφάσισε να μην επανεμφανιστεί σε ενημέρωση

Το χειρότερο για το δίδυμο του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι το Μαξίμου καίγεται να πείσει τον εθνικό μας επιστήμονα να ανακαλέσει την απόφαση του να μην επιστρέψει στην ενημέρωση του, καθώς η πλειοψηφία του αναγνωρίζει την σημαντική του συμβολή στην αντιμετώπιση της πανδημίας. Αυτό φαίνεται ότι εκνευρίζει ακόμη περισσότερο τον Γιαννούλη, ο οποίος εξακολουθεί να τον υβρίζει.

«Ο κ. Τσιόδρας δεν είναι το ιερό τοτέμ που δεν επιδέχεται κριτική. Εμείς τον καλέσαμε να παραμείνει στην επιστημοσύνη του όπως καλά το κάνει και να μην πιέζεται για τα λεωφορεία», είπε εκ νέου ο κ. Γιαννούλης και συνέχισε: «Ο κ. Τσιόδρας, ως μη όφειλε, διότι δεν έχει τεχνογνωσία για τα μέσα μαζικής μεταφοράς, είπε ότι “καλό θα ήταν να υπάρξει μία άμεση αποφόρτιση στις αστικές συγκοινωνίες, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει”. Είναι αυτό που λέει η κυβέρνηση. Αυτό όμως είναι ένα ψέμα, μία ανακρίβεια».

Η αλήθεια είναι ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας εννοούσε, ότι πλέον έχει γίνει το κακό. Φυσικά και δεν κάλυψε τον Κώστα Καραμανλή (τον υπουργό Μεταφορών), όπως κατάλαβε ο Γιαννούλης. Τι να κάνουμε; Κόλακας της εξουσίας ήταν μία ζωή ως δημοσιογράφος. Και η αλήθεια είναι αυτό που είπε ο Τσιόδρας ήταν κόλαφος κατά του υπουργείου. Οι ψαγμένοι κατάλαβαν την κριτική του Τσιόδρα, ο Γιαννούλης όχι. Κι επέμεινε: «Έβαλε πολιτική πλάτη στην κυβέρνηση για κάτι που δεν είναι η ειδικότητά του. Ο κ. Τσιόδρας είναι συγκοινωνιολόγος;» Πιο Γιαννούλης πεθαίνεις.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα