Πήρε προθεσμία από τον Εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης

Δεκαπενθήμερη προθεσμία ζήτησε και πήρε από τον εισαγγελέα ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Την προθεσμία και τα αντίγραφα της εις βάρος του δικογραφίας έλαβε μέσω του δικηγόρου του καθώς ο ίδιος επέλεξε να μην εμφανιστεί αφού έχει αυτό το δικαίωμα από το νόμο.

Εις βάρος του έχουν κατατεθεί καταγγελίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού από τρεις γυναίκες συναδέλφους του.

Τι θα ακολουθήσει;

Αμέσως μετά τη παροχή εξηγήσεων, ο εισαγγελικός λειτουργός θα αποφασίσει εάν θα προβεί σε απαγγελία κατηγορίας σε βάρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Σε περίπτωση που προχωρήσει στην άσκηση ποινικής δίωξης, τότε η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για την υπόθεση θα διαβιβαστεί σε ανακριτή, ο οποίος, αφού τη μελετήσει, θα καλέσει τον ηθοποιό σε απολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας έχουν καταθέσει μέχρι στιγμής τρεις γυναίκες, εκ των οποίων οι δύο έχουν καταγγείλει πως ο ηθοποιός προσπάθησε να τις βιάσει. Η τρίτη καταγγέλλουσα περιέγραψε ενώπιον του εισαγγελέα πράξεις που στοιχειοθετούν το αδίκημα του βιασμού.

Η παθούσα, με βάση τις πληροφορίες, κατέθεσε στον εισαγγελέα ότι είχε επισκεφθεί τον ηθοποιό στο θέατρο το 2008 προκειμένου να συζητήσουν για δουλειά και τότε εκείνος της επιτέθηκε και την κακοποίησε σεξουαλικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα