Ποδοσφαιροδικαστικά αινίγματα για δυνατούς λύτες…

Στις εκλογές της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ στη Θεσσαλονίκη, η συμμαχία του «Τίγρη» με τον Ιβάν έβγαλε… σαραντάρια. Όχι σε θερμοκρασία. Σε ψήφους για την ανάδειξη των Εφετών που θα στελεχώσουν την Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Από την άλλη, η πλευρά του λιμανιού περιορίστηκε στους 7 μέχρι 9 ψήφους. Όπως γίνεται αντιληπτό η διαφορά είναι μεγάλη. Αναλυτικά ο πίνακας έχει ως εξής: Τακτικοί: Παπακώστας Χρήστος (46 ψήφοι), Μπάτρη Δήμητρα (45), Κοσινά Ιωάννα (43), Στενιώτη Μαργαρίτα (42), Σιάννου Άλκηστις (40)

Αναπληρωματικοί: Μελισσινός Αντώνιος  (10), Γιαρένης Ηλίας (9), Πουρνάρα Χριστίνα (7), Λιγνού Σοφία (7), Παντελίδου Αποστολίνα (4). Κι όλα πήγαιναν καλά με τη συμμαχία, μέχρι που παραιτήθηκαν δύο. Η Στενιώτη και η Σιάννου. Επειδή αναφέρθηκε η πρώτη ότι ο σύζυγός της είχε σχέση με την ομάδα Κ19 της ΑΕΚ, και για προσωπικούς λόγους η δεύτερη.

Κι όπως γίνεται αντιληπτό, το τοπίο… θόλωσε μετά τις παραιτήσεις. Πώς παίζονται τώρα οι συσχετισμοί; Πόσο πάει το… σκορ, με τους αντικαταστάτες εφέτες Μελισσινό και Γιαρένη; Οι εγκέφαλοι του ΠΑΟΚ που καίγεται για την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων για την υπόθεση πολυϊδιοκτησίας με την Ξάνθη έπεσαν σε κατάσταση βέρτιγκο. Αυτό φάνηκε από τη δήλωση Μπαλτάκου.

Φυσικά, οι εφέτες στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ είναι αμέμπτου ηθικής. Καμία σχέση με τον «δικαστή με τη μεζούρα» Ευάγγελο Καλούση, που μετρούσε έτσι τις Ουκρανές. Ούτε με την ανακρίτρια Μπουρμπούλια που έκανε τη διατριβή της στις γυναικείες φυλακές της Θήβας.

Εμείς θεωρούμε ότι για την πολύκροτη υπόθεση του ΠΑΟΚ η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων, «θα φανεί στο χειροκρότημα», που τραγουδάει και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Ωστόσο, υπάρχει κι άλλο ένα σοβαρό θέμα στη συμμαχία του Ιβάν με τον «Τίγρη». Τι πρόκειται να γίνει στις εκλογές της ΕΠΟ; Θα συνεχίσει να υφίσταται η συμμαχία, αν αφαιρεθούν οι επτά βαθμοί από τον ΠΑΟΚ, όπως λέει ο νόμος, από το τρέχον πρωτάθλημα;

Έτοιμοι ήταν να μπουν στο πάρκο Γουδή με ποσοστά 7-5 στις εκλογές της ΕΠΟ, Ιβάν και «Τίγρης». Θα ισχύσει η συμμαχία, όταν ο Ιβάν θα είναι χαμένος από χέρι στο εφετινό πρωτάθλημα;

Εμείς εδώ στην «Α» και την iapopsi.gr έχουμε την κακή συνήθεια να προβλέπουμε τις εξελίξεις…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα