Ποιος «έστησε» τον Αλαφούζο στο Βόλο;

Μισό λεπτό. Ποιος «έστησε» τον Αλαφούζο στο Βόλο; Είναι ένα κουίζ, μπορεί να το βάλει ο Γιαννάκης και ν’ απαντήσουνε οι παίκτες του Survivor. Ο Μαρινάκης; Ο Μελισσανίδης; Ο Ιβάν Σαββίδης; Άλλος;

Να σοβαρευτούμε. Κανένας δεν «έστησε τον Αλαφούζο στο Βόλο. Κανένας από τους τέσσερις «μεγάλους». Για ποιο λόγο να το κάνουν, δηλαδή; Για να μην βγει στην Ευρώπη; Θέλουν να μην βγει στην Ευρώπη ο Παναθηναϊκός;

Όχι, ρε, κανένας δεν το θέλει. Διότι έτσι και δεν βγει κι εφέτος ο Παναθηναϊκός στην Ευρώπη, μπορεί να προκύψει θέμα έτσι κι ο Αλαφούζος θελήσει να τον πουλήσει. Κι ένας έρθει κανένας κανονικός λεφτάς κι όχι κανένας σεϊχης της πλάκας σαν κι αυτούς του Βλάσση Τσάκα, τι χαμπάρια μάστορα, μετά; Αλλάζουνε τα πράγματα.

Έτσι είναι. Ήσυχο το κεφάλι τους έχουνε οι αλλοι τρεις με τον Αλαφούζο στον Παναθηναικό. Σου λένε, δεν ξέρει να το πέι το βαπόρι, άστονα εκεί να περιμένει να γίνει ο Βοτανικός.

Κι αφού δεν τον «έστησαν» οι μεγάλοι», ποιος τον «έστησε»; Ο ΟΦΗ και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Δεν υπάχρει άλλος.

Να κόψουμε την πλάκα. Κανένας δεν τον «έστησε». Κι η αποβολή του Φακούντο Σάντσεζ  καραμπιονάτη ήτανε. Και που ο Μακέντα είναι για καμιά μακαρονάδα, κι αυτό αλήθεια είναι. Κι ότι ο Παναθηναϊκός είναι σαν τον Ντόκτορ Τζέκιλ και Μίστερ Χάιντ, μέσα – έξω από την «Λεωφόρο» κι αυτό, αλήθεια είναι.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα