Ποιους υποψήφιους επέλεξε το ΚΙΝΑΛ σε Περιστέρι και Καισαριανή

Τα ψηφοδέλτια που θα στηρίξει στις δημοτικές εκλογές σε Περιστέρι και Καισαριανή ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής, μετά από απόφαση της Επιτροπής Ψηφοδελτίων Αυτοδιοίκησης.

Στον δήμο Περιστερίου θα στηριχθεί ο επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού Γιώργος Βαθιώτης, ο οποίος το 2014 εξελέγη δημοτικό σύμβουλος με τον δήμαρχο Ανδρέα Παχατουρίδη. Αποχώρησε από την δημοτική παράταξη, λόγω του σκανδάλου των απ’ ευθείας αναθέσεων στο Περιστέρι. Ο κ. Βαθιώτης μαθηματικός στο επάγγελμα έχει διακριθεί για την προσφορά του στις αδύναμες οικονομικά ομάδες.

Για τον δήμο Καισαριανής επιλέχθηκε ο Χρήστος Βοσκόπουλος, επικεφαλής ανεξάρτητου συνδυασμού, ο οποίος προέρχεται από το ΚΚΕ. Είναι εγγονός του αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης Γιώργου Κουβά και ανιψιός του πολιτικού καθοδηγητή του ΚΚΕ κατά την διάρκεια της γερμανικής κατοχής, του Πλάτωνα. Είναι διπλωματούχος της Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Ε.Μ.Π.  και ήταν υποψήφιος Διδάκτωρ στον Τομέα Πολεοδομίας και Χωροταξίας (εκπόνηση διατριβής με θέμα: Ιστορική μνήμη και κτισμένο περιβάλλον – Καισαριανή: ένα παράδειγμα).

Διαβάστε επίσης