Πόλος έλξης η Εθνική!

Από την επόμενη κιόλας μέρα που η Εθνική Ελλάδας εξασφάλισε την συμμετοχή της στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Βραζιλίας δεν έχουν σταματήσει να έρχονται προτάσεις στα γραφεία της ΕΠΟ. Όχι μόνο για χορηγούς, αλλά και από γραφεία μάνατζερ που στέλνουν σχετικά έγγραφα στην Ομοσπονδία για διεξαγωγή φιλικών ή την προετοιμασία του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος εν όψει του Μουντιάλ.

Οι προτάσεις δεν αφορούν μόνο την Ευρώπη, αφού επεκτείνονται και σε χώρες της αμερικάνικης ηπείρου.

Μέχρι στιγμής, όμως, οι ιθύνοντες δεν έχουν λάβει κάποια απόφαση για το πρώτο (βασικό) στάδιο προετοιμασίας της «γαλανόλευκης» με τα ενδεχόμενα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή να είναι δύο: να προετοιμαστεί η Εθνική στην κεντρική Ευρώπη (Αυστρία, Ελβετία κ.λπ.) και η άλλη να πάει κάπου στην αμερικάνικη ήπειρο, γιατί όχι ακόμα και στην ίδια τη Βραζιλία.

Στις προτάσεις που έχουν φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ υπάρχει το ενδεχόμενο η «γαλανόλευκη» να πάει για προετοιμασία στο Οχάιο των ΗΠΑ, αλλά και σε χώρες της Νοτίου Αμερικής.

Επίσης, να διεξαχθούν κάποια φιλικά στην Ισπανία ή την Πορτογαλία με στόχο την καλύτερη προετοιμασία της ομάδας.

Όλα, όμως, θα συζητηθούν από την επόμενη εβδομάδα και θα καταλήξουν μετά τις 6 Δεκεμβρίου, όταν και είναι προγραμματισμένη η κλήρωση των ομίλων της τελικής φάσης του Παγκόσμιου Κυπέλλου της Βραζιλίας.

Διαβάστε επίσης