Πως οι «Λάνθιμος Χούλιγκανς» τρόλλαραν απίστευτα τον ΑΝΤ1

Παγκόσμια μάστιγα πλέον αποτελούν τα fake news. Κάποια είναι εύκολο να τα ξεχωρίσει κανείς, ενώ άλλα μπορούν να ξεγελάσουν ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.

Υπάρχουν όμως και οι σατιρικές ειδήσεις, που ξεχωρίζουν συνήθως αμέσως, καθώς όταν τις διαβάζεις ή τις ακούς σου προκαλούν γέλιο, καθώς ξεχωρίζουν από μακριά ότι πρόκειται για αστείες.

Είναι φορές όμως που ακόμα και μεγάλα μέσα ενημέρωσης πέφτουν θύματα κάποιων τέτοιων σατιρικών ειδήσεων, νομίζοντας πως είναι αληθινά.

Κάπως έτσι την πάτησαν και στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με ένα γκρουπ στο facebook που λέγεται «Λάνθιμος Χούλιγκανς». Πρόκειται για μία αμιγώς χιουμοριστική ομάδα, στην οποία οι διαχειριστές γράφουν μέσα ότι πήγαν στα βραβεία Μπάφτα στη Βρετανία με πούλμαν, για να συμπαρασταθούν στον Γιώργο Λάνθιμο.

Και μάλιστα χρησιμοποιώντας γηπεδικά συνθήματα. Κάτι δεν κατάλαβαν καλά όμως στον ΑΝΤ1, και πήραν στα σοβαρά το συγκεκριμένο γκρουπ. Η δημοσιογράφος μάλιστα που ανέλαβε να κάνει θέμα για τις υποψηφιότητες του Γιώργου Λάνθιμου, επικοινώνησε με έναν διαχειριστή από το γκρουπ, και του ζήτησε μία συνέντευξη.

Και εκείνος, με τόση σοβαρότητα που θα ζήλευαν πολλοί, άρχισε να τρολλάρει τη δημοσιογράφο, λέγοντας ότι είναι όλοι τους αληθινοί Χούλιγκανς του Λάνθιμου, και ότι ετοιμάζονται να κάνουν «απόβαση» στο Λος Άντζελες, και πως θα καταφέρουν να μπουν μέσα στο χώρο που θα γίνεται η εκδήλωση των Όσκαρ με τη βοήθεια Ελληνοαμερικανών που θα βρίσκονται στις εισόδους του κτηρίου.

Δείτε το βίντεο:

Να υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει στο facebook και ανάλογο γκρουπ που ονομάζεται Τσιτσιπάς Χούλιγκανς, που οι διαχειριστές «κανόνιζαν» εκδρομή με πούλμαν στην Αυστραλία, για να δουν τον αγώνα του Στέφανου Τσιτσιπά, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να κρατούν ρακέτες, μέσα στις οποίες να κρύβουν φωτοβολίδες και καπνογόνα. Φυσικά πρόκειται προφανώς για τους ίδιους διαχειριστές με τους «Λάνθιμος Χούλιγκανς», που έκαναν πλάκα. Παρόλα αυτά, πολλοί τους είχαν πάρει στα σοβαρά, βρίζοντάς τους στα σχόλια επειδή «οργάνωναν» επεισόδια…

Διαβάστε επίσης