Εκστρατεία προληπτικής ιατρικής ενημέρωσης στη Θράκη (ΦΩΤΟ)

Για 22η χρονιά (!) η ομάδα των εθελοντών της Ανοιχτής Αγκαλιάς των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής βρίσκεται κοντά στους κατοίκους έξι δημοτικών ενοτήτων της περιοχής

Κοντά στους κατοίκους έξι δημοτικών ενοτήτων στη Θράκη βρίσκεται για 22η χρονιά η ομάδα των εθελοντών της Ανοιχτής Αγκαλιάς των Φίλων Κοινωνικής Παιδιατρικής και Ιατρικής.
Αρχής γενομένης από χθες Κυριακή 10 Φεβρουαρίου και μέχρι τις 22 του τρέχοντος μήνα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις στα Κιμμέρια, τη Λευκόπετρα, τα Σήμαντρα, τη Φιλία, τη Γλαύκη και τη Σμίνθη για προληπτικές ιατρικές εξετάσεις παιδιών και ενηλίκων.

Το κλιμάκιο της Ανοιχτής Αγκαλιάς αποτελείται από όλες τις προβλεπόμενες ειδικότητες ιατρών –παιδίατρο, παιδοχειρουργό, οφθαλμίατρο, ακτινολόγο, ωτορινολαρυγγολόγο, ορθοπεδικό, ακτινολόγο, καρδιολόγο– και φυσικά το ανάλογο νοσηλευτικό προσωπικό.


Οι γιατροί προέρχονται από τα νοσοκομεία ΕΣΥ Αθηνών και Θεσσαλονίκης και οι οποίοι θα προσφέρουν όπως πάντα τις υπηρεσίες τους δωρεάν.


Σημειώνεται ότι το πρόγραμμα υλοποιείται σε συνεργασία με τη 4η ΥΠΕ Μακεδονίας-Θράκης και το υπουργείο Παιδείας, ενώ υπεύθυνη αποστολής είναι η κα Γιολάντα Βλάχου.

Διαβάστε επίσης