«Προδότη Τσακαλώτο ξεπουλήσατε την Ελλάδα»

Τους κ΄ράζουν όπου τους πετ΄ύχουν. Ο λόγος φυσικά για τους υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που είναι το κόκκινο πανλι μετά τη Συμφωνία των Πρεσπών. Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Ευκλείδης Τσακαλώτος το βράδυ της Τρίτης και  οργισμένοι Μακεδόνες επιτέθηκαν φραστικά στον υπουργό Οικονομικών στη Θεσσαλονίκή με την κατάσταση να ξεφεύγει και την αστυνομία να δημιουργεί προστατευτικό κλοιό για να αποφευχθούν τα χειρότερα.

Πιο αναλυτικά, συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την Μακεδονία πραγματοποιήθηκε στη πλατεία Αριστοτέλους με αφορμή την ομιλία του Τσακαλώτου στην Θεσσαλονίκη σήμερα το βράδυ σε ανοιχτή εκδήλωση “για την οικονομία, την ακροδεξιά και την Ευρώπη” στο Ολύμπιον.

Οι διαδηλωτές φώναξαν συνθήματα κατά της κυβέρνησης και της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Μετά από λίγη ώρα τα πνεύματα οξύνθηκαν από τους διαδηλωτές και δημιουργήθηκε ένταση,

Μόλις είδαν τον κ. Τσακαλώτο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ να βγαίνουν από το χώρο της εκδήλωσης, άρχισαν να τους αποδοκιμάζουν και να φωνάζουν «προδότες» αλλά και να τους βρίζουν χυδαία.

Αστυνομικές δυνάμεις που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο τους εμπόδισαν να πλησιάσουν.

Δείτε βίντεο με τις αποδοκιμασίες

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, πάντως, επιχείρησε να διασκεδάσει τις αλγεινές εντυπώσεις, με ανάρτησή του στο twitter. Με δύο φωτογραφίες, μία από την αίθουσα της εκδήλωσης και μία από τις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν απ’ έξω δημιουργώντας κλοιό, για να πει ότι ήταν περισσότεροι μέσα, και λιγότεροι έξω:

Διαβάστε επίσης